Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ignorál egy vita alkalmával a párom?
Ő is érzi, hogy ezt ő szúrta el? Vagy csak elgondolkodott a kritikán, amit kapott?
Lényegében annyi, hogy rövid távú célokat nem lehet vele megvalósítani és emiatt kétségbe vonom azt, hogy hosszú távon lehet vele tervezni. Nem is cáfolja, nem is ért vele egyet, hacsak a hallgatást nem vesszük beleegyezésnek.
Valami konkrétum, hogy mivel érvelsz és mivel nem?
2 eset szokott lenni:
- Amikor tudja az ember, hogy nincs igaza és a szőnyeg alá söpörné az egészet.
- A másik helyzet meg az, amikor tudja, hogy igaza van, de a másikat úgysem érdekli.
csordultig
Sosem értettem az erőszakos embereket, akiket nem nevelték meg, és nincs egy határ amikor már éreznék, hogy eddig-és nem tovább.
"Akkor itt valószínűleg az első eset áll fent."
Azért nem feltétlenül. Ezért lenne jó, ha leírnál valami konkrétumot. Nem akarom egyikőtök pártját sem fogni ismeretlenül, de voltam hasonlóban. Volt egy barátnőm, aki egyszerűen nem tudott érvelni és vitatkozni. Ha valami nem tetszett neki, egyre jobban előrántotta és elkezdett mindenfélével vádolni. Simán rángattam elő az érveket, hogy ez miért nincs így. Pl. állított olyat is, hogy kiabáltam vele. Hát, ez nagyon nem volt igaz, aki ismer, mindenki tudja, hogy kifejezetten nyugodt ember vagyok. És sosem kiabáltam vele veszekedéskor sem.
Aztán egy idő után inkább már ráhagytam mindent. Konkrétan amikor az ismerőseinek panaszkodott rólam, akkor még ők is engem erősítettek meg. Ő még azóta is abban a hitben él, amiket kitalált. Hát, már egy ideje nem is vagyunk együtt...
Velem olyan csinálta ezt aki csak szórakozik.
Pl cseten mindig azt mondta hétvégén majd találkozunk elmegyunk ide oda, de erre hetvegékre meg eltunt aztan ugy tesz mintha mi sem tortent volna. En irogattam rákerdeztem közben más témák is mentek és egyszeruen nem válaszolt kikerülte az én témámat terelt ignorálta a konkret beszélgetést ez miatt ujra vissza kellett térnem a kérdéseimre meg pl akkor merre volt hétvégén aztán még a képembe vágta hogy en ilyen faggatózós hárpia lennék amugy?
Habár nekem csak egy tapasztalatom van ilyen téren, mert soha életemben senkivel nem volt még ilyen hogy témákat kérdéseket hagyjon nyitva, mások válaszolnak ha még hazidnak is de válaszolnak nem hagynak magamra a véleményemmel vagy sérelmemmel a kérdéseimmel, hanem vmit azért odaböfögnek a legrosszabbak.is hogy pont legyen a végén és ne a levegőben maradjon lógva a végtelenségig.
Aki ezt csinalta velem azzal soha nem jött el hogy személyesen is találkozzunk végre, a vegefelé már dacbol bevágtam hogy mással randizom, erre meg javasolta kedvesen hogy jöjjek is vele össze.
Na itt végképp leesett hogy végig csak szórakozott velem.
Folyt Egyszóval aki kerüli a témákat a beszelgetést amikor sérelme, vagy kérdései vannak a másiknak és magára hagyja higyjen amit akar, az szerintem a legrosszabb ómen.
Mert még a hűtlen gyökér vagy kihasználós kam legalja is képes válaszolni vagy hazudni valamit. Aki még erre se veszi a fáradtságot az már szerintem mentálisam teljesen máshol vagy másnál jár, nincs a kapcsolatban.
Volt nekem egy párom, kétszer annyit kerestem mint ő és több dolgot elértem, mint ő (nem kérkedés, csak hogy segítsen kontextusba helyezni a dolgokat). Ennek ellenére állandóan cs.szegetett hasonló dolgokkal. Én akkor reagáltam pontosan így. Felvettem a fülest és programoztam, hagytam hogy mondja mondja és mondja.
Konkrét tanácsom neked? Ha nem tetszik ahogy él, hagyd el. Ha nem tudtok közös nevezőre jutni, pláne. Nem kell ezt túlspilázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!