Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudok elfelejteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok elfelejteni egy lányt aki nagyon tetszik nekem,de ez nem kölcsönös?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy minden nap látom. Szoktam őt nézni, és amikor osszeakad a tekintetünk akkor ilyen komor arccal néz és felhordja a szemöldökét. Tehát nem tetszem neki,de én sajnos bemeselem magamnak, hogy ő nekem tetszik. Hogy tudnám úgymond kiverni a fejemből?

2023. máj. 13. 12:29
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Szerencsére egész nyáron nem látod, lesz időd elfelejteni.
2023. júl. 18. 09:55
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy tudok elfelejteni egy lányt aki nagyon tetszik nekem, de ez nem kölcsönös?"

Ha belegondolsz és körülnézel, elég sok ilyen nőt látsz magad körül, sőt, csak ilyet.

2023. júl. 18. 09:56
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Valahol láttam, hogy akciós most a vodka.
2023. júl. 18. 10:00
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Látod, milyen jó, hogy van a gyk, itt kipanaszkodod magad, aztán könnyebben elfelejted. Bezzeg a mi időnkben még nem volt gyk, így magunkban kellett feldolgozni a szerelmi csalódásainkat, esetleg elsírni a bánatunkat a barátainknak. De a vége ugyanaz lett, elfelejtettük a lányt egy idő után.

Az is jó módszer, hogy szembesíted magad a hülyeségeddel. Leírod egy papírra, hogy mit érzel a lány iránt és rájössz, hogy semmi olyat, amit ne lehetne idővel elfelejteni.

Menj ki emberek közé és ismerj meg más lányokat.

2023. júl. 18. 10:43
 35/35 anonim válasza:
100%
Szerintem addig nem fog menni, míg nem tetszik meg igazán egy másik.
2023. aug. 26. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!