Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok elfelejteni egy lányt aki nagyon tetszik nekem,de ez nem kölcsönös?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy minden nap látom. Szoktam őt nézni, és amikor osszeakad a tekintetünk akkor ilyen komor arccal néz és felhordja a szemöldökét. Tehát nem tetszem neki,de én sajnos bemeselem magamnak, hogy ő nekem tetszik. Hogy tudnám úgymond kiverni a fejemből?2023. máj. 13. 12:29
31/35 anonim válasza:
Szerencsére egész nyáron nem látod, lesz időd elfelejteni.
32/35 anonim válasza:
"Hogy tudok elfelejteni egy lányt aki nagyon tetszik nekem, de ez nem kölcsönös?"
Ha belegondolsz és körülnézel, elég sok ilyen nőt látsz magad körül, sőt, csak ilyet.
33/35 anonim válasza:
Valahol láttam, hogy akciós most a vodka.
34/35 anonim válasza:
Látod, milyen jó, hogy van a gyk, itt kipanaszkodod magad, aztán könnyebben elfelejted. Bezzeg a mi időnkben még nem volt gyk, így magunkban kellett feldolgozni a szerelmi csalódásainkat, esetleg elsírni a bánatunkat a barátainknak. De a vége ugyanaz lett, elfelejtettük a lányt egy idő után.
Az is jó módszer, hogy szembesíted magad a hülyeségeddel. Leírod egy papírra, hogy mit érzel a lány iránt és rájössz, hogy semmi olyat, amit ne lehetne idővel elfelejteni.
Menj ki emberek közé és ismerj meg más lányokat.
35/35 anonim válasza:
Szerintem addig nem fog menni, míg nem tetszik meg igazán egy másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!