Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor semmi esélyem nála?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel hónapok óta beszélgetünk.Meg van köztünk a hangulat,már el is mondtuk egymásnak,hogy többet érzünk,mint barátság.
De innentől jön a probléma,egyre több a konfliktus közöttünk,mivel ő jelenleg nem szeretne kapcsolatot,mivel nemrég lépett ki egy 2 éves kapcsolatból.Én viszont szeretném ha ebből lenne valami,mert én várok rá,de unom nagyon a várakozást és a konfliktusokat.
Tegnap odáig fajult a vita,hogy egy barátomnak azt írta: Eldöntötte,hogy nem akar kapcsolatot velem.
Viszont nem mondta,hogy nem szeret màr.
Ma beszéltünk,hogy mindketten elgondolkozunk a továbbiakról.
Mit tudnék tenni? Semmi esélyem helyrehozni és kapcsolatot kialakítani?
24/L
2023. máj. 9. 13:02
1/9 anonim válasza:
Egy olyan vonat utan futsz, ami soha nem is letezett. Amx kisiklatni es kirabolni tudnad, de azt te sem akarod. Keress mast, lopja az idodet es az energiadat.
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baja hogy sosem mutatom ki az érzéseimet felé
2023. máj. 9. 13:13
3/9 anonim válasza:
Nem kellesz a srácnak, teljesen egyértelmű
4/9 A kérdező kommentje:
De akkor miért érez irántam? Miért küzdünk a kapcsolatért?
2023. máj. 9. 13:53
5/9 anonim válasza:
Te küzdesz a kapcsolatért egyedül
6/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem.
2023. máj. 9. 15:34
7/9 anonim válasza:
Rá fogsz jönni idővel,hogy ez az egész nagyon messze van attól,amire vágysz.Jobban járnál nélküle...
8/9 anonim válasza:
6-os: A srác miért is küzd? Megmondta neked, hogy nemrég lett vége előző kapcsolatának és nem akar veled kapcsolatot. Egyik barátodnak szintén megírta, hogy nem akar veled kapcsolatot. Ennél konkrétabban el se mondhatta volna. Teljesen világos a dolog innentől kezdve. Ő nem akar téged egyáltalán
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy számodra kicsit durván hangzanak az előző válaszok de szerintem is ez az igazság. Hidd el, ha egy férfinak érzései vannak az irányodba és kellesz neki akkor nem így viselkedik. Sajnálom de szerintem lépj tovább, legyél nyitott mások felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!