Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem szeretne kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretne kapcsolatban lenni velem?

Figyelt kérdés

Minden tökéletesen működik közöttünk. Egy hullámhosszon vagyunk. Én szeretem és ő is engem. De ha fel hozom azt, hogy miért nem vagyunk együtt, kitér a válasz alól. Nem mintha sok minden változna, így is együtt mutatkozunk, amikor van lehetőségünk együtt töltjük a szabadidőnket. Amikor kérdezem a miértet akkor annyit mond, hogy tudja hogy nehéz lenne nekem elviselni azt, hogy nem mindig van rám ideje. (Mezőgazdaságban dolgozik, ilyenkor nincs megállás ebben a szektorban.)

Miért csinálja ezt? Igazat mond, vagy ez egy ordas nagy kamu kifogás?

2023. máj. 8. 13:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
97%

De miért nem kérdezed meg tőle?

Ha annyira tökéletesen működik köztetek minden, és egy hullámhosszon vagytok, akkor meg kellene tudnotok beszélni egy ilyen alap dolgot.

Ha te megmondod neki, hogy vállalnád, hogy sokat dolgozik, és vele szeretnél lenni, akkor tudnia kell bízni benned, illetve nem kellene attól tartania, hogy megcsalnád/elhagynád stb. Ha az alapbizalom nincs meg, akkor mégse működtök olyan jól.

VAGY ez csak egy kifogás a részéről, csúsztat.

2023. máj. 8. 15:08
 22/34 anonim ***** válasza:
53%
Igen , sokat dolgozik. Lehet, hogy már emiatt megégette magát. Ez ilyen szektor. Ilyenkor látástól vakulásig munka. Nem kell savazni miatta, ezt a munkát is el kell végezni. Ahhoz, kenyér legyen az emberek asztalán. Annyit tehetsz, hogy elmondod neki, hogy ezt te tudod tolerálni. Ha nem , akkor ne ámitsd sem őt sem magadat.
2023. máj. 8. 15:24
 23/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. máj. 8. 15:26
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
9-est a sok élősködő irodista hogy lepontozta már.
2023. máj. 8. 15:26
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
20# ez nem divat, hanem praktikum. Amikor két ember megismerkedik, akkor miért kellene az egyiknek lemondania a saját ingatlanáról, megszokott életviteléről meg összeköltözgetni? Esetleg aki gyereket akar, ott ok.
2023. máj. 8. 15:30
 26/34 anonim ***** válasza:
82%

#25:

Mindenki azt csinál amit akar!

A 16-os válaszomban is lepontoztak mert le mertem írni ennek a létező fogalomnak a nevét. Ha leírok egy fogalmat az NEM azt jelenti, hogy én ezzel egyetértek vagy bármi közöm lenne hozzá. Csak próbálom az ismereteket átadni.

Te is számonkéred rajtam, hogy "miért kellene az egyiknek lemondania a saját ingatlanáról, megszokott életviteléről meg összeköltözgetni?"

Ki mondta hogy KELL?

Csak leírtam hogy mi az a mingli kapcsolat mint fogalom! Utána lehet nézni a neten.

Semmit sem kell, mindenki úgy él ahogy akar, és olyan kapcsolatot tart fent amit akar.

2023. máj. 8. 15:38
 27/34 anonim ***** válasza:
95%

Ez akkor nem kapcsolat, de mindent együtt csináltok, szexeltek, bemutattad a családnak, csak nem hívjátok kapcsolatnak?

Barátok vagytok extrákkal?

2023. máj. 8. 15:57
 28/34 A kérdező kommentje:
Pontosan, ahogy leírtad. Olyan mint egy kapcsolat, csak nincs kimondva. Ennyi.
2023. máj. 8. 16:21
 29/34 anonim ***** válasza:
95%

Nem, hogy nincs kimondva, ő megmondta, hogy nem akar veled párkapcsolatban lenni inkább.

Egyoldalú az egész és idők kérdése mikor lesz vége.

2023. máj. 8. 16:24
 30/34 anonim ***** válasza:
25%
En se fekszem le senkivel akarmennyire szeretnek
2023. máj. 8. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!