Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem szeretne kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretne kapcsolatban lenni velem?

Figyelt kérdés

Minden tökéletesen működik közöttünk. Egy hullámhosszon vagyunk. Én szeretem és ő is engem. De ha fel hozom azt, hogy miért nem vagyunk együtt, kitér a válasz alól. Nem mintha sok minden változna, így is együtt mutatkozunk, amikor van lehetőségünk együtt töltjük a szabadidőnket. Amikor kérdezem a miértet akkor annyit mond, hogy tudja hogy nehéz lenne nekem elviselni azt, hogy nem mindig van rám ideje. (Mezőgazdaságban dolgozik, ilyenkor nincs megállás ebben a szektorban.)

Miért csinálja ezt? Igazat mond, vagy ez egy ordas nagy kamu kifogás?

2023. máj. 8. 13:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%
#9: Ez oké, hogy sok a munka, de akkor miért szexel a kérdezővel, vagy egyáltalán minek ismerkedik, hogyha párkapcsolatra nincs ideje?
2023. máj. 8. 14:39
 12/34 A kérdező kommentje:
Én idén el szeretnék költözni otthonról, el is meséltem neki. A válasza az volt rá, hogy csinálhatnánk ezt közösen.
2023. máj. 8. 14:42
 13/34 anonim ***** válasza:
84%
Segít a költözésben, ez aztán szép cselekedet, de járni nem akar veled. 👀
2023. máj. 8. 14:44
 14/34 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom nektek, már rosszul vagyok attól, hogy talalgatnom kell. Mi lehet, mi a baj, én csinalok valamit rosszul? Egész életemben egy kapcsolatom volt, 6 évig tartott. Gondolkodtam már azon is, hogy lehet az en “megszokásaimmal” vannak gondok.
2023. máj. 8. 14:47
 15/34 anonim ***** válasza:
93%
Lehet attól tart, hogy mivel sokat dolgozik te meg fogod csalni, vagy elhagyod. Lehet nem gondolja veled komolyan egyáltalán.
2023. máj. 8. 14:50
 16/34 anonim ***** válasza:
17%

#8:

Ennek a "hacacárénak" az a neve, hogy mingli kapcsolat. Azaz két szingli akik együtt vannak hivatalosan, de külön élnek (nincs összeköltözés, nincs házasság, nincs gyerek, nincs közös kassza, semmiben sem közösködnek). Csak összejárnak szexelni és közös programokat szerveznek, és hűségesek maradnak egymáshoz.

2023. máj. 8. 14:54
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

#16:

A hűség megkérdőjelezhető.

2023. máj. 8. 14:56
 18/34 A kérdező kommentje:
Szinglik, akik együtt vannak hivatalosan?🤔
2023. máj. 8. 15:02
 19/34 A kérdező kommentje:
A családi rendezvényeken is részt vesz, bemutattam már szülőknek is. Érdekes helyzet ez és próbáljam meg ésszerűen kezelni.
2023. máj. 8. 15:07
 20/34 anonim ***** válasza:
77%

#17:

Igen, a hűség megkérdőjelezhető. Én csak leírtam a mingli kapcsolatok definícióját. Amerikában vált ez nagy divattá. Amúgy lassan már mindenféle párkapcsolatban megkérdőjelezhető a hűség, még házasságban is (elég ha itt olvasgatsz ezen az oldalon). A mingliknél is elvileg hűség van, aztán hogy ezt ki tartja be az már egyéni.

2023. máj. 8. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!