Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jelol vissza egy ferfi ,de akkor miert nem torli a jelolesem? Vajon kesobb visszajelol?
Figyelt kérdés
Ha engem valaki bejelol es nem akarom h az ismerosom legyen, elutasitom, nem akarom latni a tobbi ismerosnek jelolesnel. Szoval ebbol indulok ki
Bejeloltem egy ismeretlent, ismerkedes szandekbol, de nem jelol vissza. El sem utasit.
Mi ennek az oka? Nem egyszerubb akkor elutasitani?
Arrol h nem akar megbantani, nem lehet szo mivel nem ismerjuk egymast
2023. máj. 6. 23:54
1/8 anonim válasza:
Én sem törlöm az ilyeneket, simán csak ott hagyom. Amúgy meg lehet nem is látta, hogy bejelölted, teljesen kár ezen agyalnod.
Plusz meg, ha te akarsz vele ismerkedni, akkor inkább írj rá, van aki nem jelöl ismeretleneket vissza.
2/8 anonim válasza:
van aki vissza sem jelöl, felesleges ezen agyalni, hogy miért nem igazol vissza.
3/8 anonim válasza:
Nekem vagy vagy 60 ismerősnek jelölésem… Van ami már öt éve… Nem sok vizet zavar… F
4/8 anonim válasza:
Észre sem veszi a jelölést, mert nem mindig van fent az accountján.
6/8 anonim válasza:
Igen én sem szoktam visszautasítani. Általában akkor hagyom úgy, amikor nem tudom hova tenni az illető jelölését. Szerintem célszerű írni a jelölés mellé pár sort. Akkor valószínűbb a reakció.
7/8 anonim válasza:
Mert férfi és gerinctelen. A férfi köteles mindenben az okos nők elvei szerint élni.
8/8 anonim válasza:
Lehet van tobb profilja es rosszat jeloltel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!