Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már szerelmes olyanba, akinek volt párja?
"pedofil meg nem vagyok, hogy 10 évvel fiatalabb fiúkra hajtsak. Ezért ha én szerelmes vagyok, akkor házas emberről van szó."
Jah mert házas emberekre rá menni nem beteges..?!
#7-8-9:
Nagyon ismerős a sztorid! Mi nem ugyanazzal az emberrel ismerkedtünk?
Mert az én történetem dettó ugyanez! Én sem vagyok már fiatal, úgyhogy megértelek.
Sokszor.
Általában meg se tudják.
Volt amikor poliamór volt és össze is jöttünk. És e kettő közt sok dolog volt másokkal.
Igen...
A testvéremnek egy jóbarátja, így ismertem meg és így futottunk össze időről-időre. Eleinte csak pár percet beszélgettünk, hogy ne legyen kínos csend, aztán egyre-egyre többet. Elkezdett kialakulni egyfajta haverság (kettesben sose jártunk össze, mindig csak akkor találkoztunk ha a testvéremmel találkozott). Amikor megismertem nem volt barátnője, pár hónapra rá lett, de akkor mi még nem sokat beszéltünk.
Szóval egyre jobban megismertük egymást, elkezdtüj heccelni egymást (nem tudom ki kezdte), nagyon jókat beszélgettünk, kiderült hogy rengeteg a közös bennünk. Ő is kedvelt engem, de idővel én beleszerettem.
Ha vele voltam megszűnt az egész világ. Aztán amikor ment haza es tudtam, hogy a barátnője otthon várja, az maga volt a pokol.
Nem így terveztem. Volt egy-két "pillanatunk", sok nevetés, sok mosoly, meg volt egy-két dolog amit nem értettem vele kapcsolatban (pl.: testvéremhez ment eredetileg de végig velem beszélt és velem foglalkozott amit ő kezdeményezett), de soha nem léptünk át semmilyen határt.
Nem így terveztem, nem akartam, hogy így legyen. Szerencsére már túlléptem rajta, de azóta is kedvelem nagyon. Fontos nekem, de már csak mint jó ismerős/haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!