Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ha ez nagyon fáj nekem most?
A lényeg hogy beleestem évek alatt szép lassan a legjobb fiú barátomba. Ezt észrevette és néha kicsit úgy érzem hogy ő is érez. Viszont mikor elkezdtem iránta érezni, már alakulóban volt egy kapcsolata, amit nem akartam tönkretenni. Az érzelmeimnek nem tudok parancsolni még így sem, és két alkalommal csókolóztunk is, ami nagyon is jó volt, most is ráz a hideg. Ő ezeket mondta a dologgal kapcsolatban:
1. Vannak érzései irántam, de nem tudja hogy szerelem-e
2. Mindennél jobban szeret mint barátot
Az utóbbi nagyon fájt, mert nem értem miért csókolt meg többször a barátnője háa mögött ha csak barátilag tekint rám.
Egyébként még azt is mondta hogy a mi kapcsolatunkban imádja a szenvedélyt. A szenvedélyt a szerelem szüli nem?
Most a barátnője hozzáköltözik és megkért hogy ne érintkezzünk úgy meg öljem ki magamból az érzéseket iránta...amit nem értek...most elárulva érzem magam, mert amíg nem volt itt a lány, addig kereste az alkalmat hogy megcsókoljon, hozzám érjen, most hogy itt van, szűnjenek meg az érzéseim, mikor tudja hogy nagyon szerelmes vagyok
Mit tegyek? Ő azt akarja maradjak az életében
Inkább veszítsd a csatát,de ne a háborút...
Baráttal nem csókolózik senki ! Mert az már nem barátság. Ha pedig ő összeköltözik a csajjal,de te azért maradj meg neki, na onnan a srác qva gerinctelen.
két kapura nem lehet sokáig játszani.Másik ember érzéseivel szórakozni,talonban tartani, ez nagyon nem baráti gesztus.
Ha csók volt,de ő csajt választ,akkor ott és akkor azonnal elköszöntem volna.Most még csak kínlódsz,kikészulsz és lehet,hogy jó ideig nem tudsz majd ismerkedni olyannal,aki fuggetlen és ideális lenne hozzád.
Sajnállak,mert vannak érzéseid,emberi érzéseid. A "barátodnak" pedig vannak finoman szólva is érdekei. Mert aki éjjel nyomatja a csaját,aztán nappal találkozik veled,hogy csókkal "jutalmazzon"...hát nem írom le,hogy minek tartom...
Magad érdekét és lelkét nézd !
Csak nem értem, miért költözik össze a lannyal, ha mást is képes megcsókolni
Én amikor szerelmes vagyok, csak az adott illető jár a fejemben, nem más csókjára vágyom, ezek szerint ő nem, és ilyen alapon nem értem, miért akar vele egy albérletben lakni egyetem alatt 😅
Nem vagy a barátja, csak játszik veled, mégpedig azért mert imponál neki, hgoy akarod őt, de nála a döntés.
Amikor épp kedve van, megcsókol, amikor nem, akkor meg szrik a fejedre, bizonytalanságban tart, etc. Kell ez neked, úgy őszintén? szakítsd meg vele a kapcsolatot mert így csak tönkremész benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!