Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez szerelem?

Figyelt kérdés
21 évesen még nem voltam szerelmes. Viszont már 1 éve van valaki, akitől többet szeretnék. Nem próbálkoztam nála, mert szerintem ő más típusú emberre vágyik. Inkább magát az érzést szeretném nevesíteni. Nem tudom hogy szerelmes vagyok-e belé, vagy ez valami más. Sokat gondolok rá, nagyon nagyra tartom. Jól néz ki, minden szempontból az esetem. Sokszor álmodom is vele. Viszont nem érzek különösebben erős szexuális vágyat. Álmomban is inkább csak olyan fordult elő, hogy megölelt, vagy megfogta a kezem. Vágynék a testi közelségére is (ölelés, összebújás, nyilván a szextől sem zárkóznék el), de talán a legjobban arra, hogy fontos legyek a számára.

2023. máj. 5. 11:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
 1/10 anonim válasza:
33%
Szerintem szimplán homoszexuális vagy.
2023. máj. 5. 11:58
 2/10 anonim ***** válasza:

1s

Miért írta hogy az?

2023. máj. 5. 12:08
 3/10 anonim ***** válasza:
lány vagy fiu vagy?
2023. máj. 5. 12:18
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Ott dőlt el hogy nem, hogy nem is próbálkoztál nála. Te egy plátói képbe vagy szerelmes max. Azért a szerelemhez annál több kell, hogy tetszik valaki.
2023. máj. 5. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
"Viszont nem érzek különösebben erős szexuális vágyat. " - akkor szerelem semmiképp nem lehet. Max csak barátilag kedveled. Az, hogy álmodsz vele, semmit sem jelent.
2023. máj. 5. 13:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 13 évesen voltam először - reménytelenül - szerelmes. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már akkor is el tudtam dönteni, hogy mit érzek :D
2023. máj. 5. 13:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem s szexuakis vagy az elso pont hogy az erzelem szerelem eseten . Amikor fellangolas van akkor erosebb a szexualis vagy .
2023. máj. 5. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
Viszont szerintem nincs szerelem szexuális vágy nélkül.
2023. máj. 5. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem nem egybol valt ki mely szexualis erzest , viszont amikor mar fizikai kontakba leptek akkor szerintem jon az magatol.
2023. máj. 5. 14:28
 10/10 Hans Pötterman ***** válasza:

Sokan vagyunk ilyen elbaszottak, én 26 éves vagyok,20 éves korom óta kapcsolatban élek,a mostani már 4 éves,mégse tudok többet a dologról mint a kérdező. Csak tapogatok a sötétben.

2023. máj. 5. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!