Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy valaki szerelmes valakibe de mégse akar vele együtt lenni?
Figyelt kérdés
Mondjuk fél valamitől vagy nem tudja mit szeretne stb?2023. máj. 3. 19:09
12/14 anonim válasza:
10es, ez jogos. Én sem akarok gyereket, szóval megértem a helyzetet. Ez meg sem fordult a fejemben, mivel eleve nem is kezdek olyannal, akivel ebben nem értünk egyet. De persze lehet, hogy a másik fél meggondolja magát, ez tény, ez nekem is szakítás lenne.
14/14 anonim válasza:
12
És ezen kívül azért létezik még pár hasonló nyomos érv, nem csak a gyerek kérdés egyedül, tényleg nem gondoltál bele..
Létezik, magam is tapasztaltam, nem 2 napos dolog, nagyon nem. De vannak összeférhetetlen dolgok, az érzelmek ettől ott vannak, nem akarnak eltűnni, de dönteni dönthetsz másképp, nyomós okokból kifolyólag. (Ami nem csak a gyerek lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!