Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak, ha egy jóval idősebb férfi szerelmes lesz egy fiatal nőbe?
Az alábbi régebbi kérdés miatt kérdezem, ugyanis itt többen írták, hogy a férfi a viselkedése alapján szerelmes lehet a nőbe:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Hasonló helyzetben vagyok, a fiatalabb nő szintén 30 körüli, a férfi 52 éves. Mi az, ami még belefér a haverkodásba, barátságba és mi az, ami már azt mutatja, hogy többet érez a férfi? Ha minél több időt szeretne a nővel tölteni, minél több mindenben segíteni neki, munkaidőn kívül is írkálnak egymásnak...?
A nő amúgy szintén beugrósként dolgozik egy helyi kis bárban, hetente egy-két alkalommal. A férjem olyankor mindig megy. Sose jön haza részegen de látom rajta, hogy boldogan megy oda, és feltöltődve jön haza. Múltkor beteg volt a nő, és hallottam, ahogy felhívta a férjem. Kétértelmű flörtölős mondatot nem hallottam de azt igen, hogy aggódva kérdezgette.
Kérdeztem már amúgy tőle, hogy szerelmes? De tagadta, azt mondta ne legyek nevetséges. Azt még elhiszem, hogy nem feküdt le vele, az előbbit már nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!