Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a kollégámba. 30 év van köztünk. Mit csináljak?
Mit csináljál?
Találkozáskor és búcsúzáskor köszönj neki illedelmesen: "Csókolom, Béla bácsi!"
Vannak ám okosabbnál okosabb tanácsok. Ilyenkor csodálkozom, hogy még nem halt ki az emberiség.
Miért ne szerethet egy fiatal egy idősebbet? Miért kell apakomplexusozni egy lányt akit az éret férfiak vonzanak? Miért nem lehet tudomásul venni, hogy "divatba"jött idősebb férfivel élni. Miért csak a szexre asszociál mindenki? Miért ne lehetnének érzelmek? Miért ne lehetne a kérdező a befutó a férfinél?
Miért?
A nők meg itt folyamatosan kamuzzák, hogy egy fiatal nő sem tud vonzódni tőle 10-15 évnél idősebb férfihoz😂😂😂
Higgyétek van olyan jóképű, jó dumás, kívül-belül vonzó 40-50-es pasi, akihez tudnak vonzódni fiatal nők. Lehet csak 10-ből vagy 20-ból 1 olyan korú pasi ilyen, de vannak.
Ha a fiatal srácok is dugnának szép milfekkel, akkor miért ne lehetne, hogy fiatal nők is akarjanak idősebb jó pasikkal?
14,16
Apám ennyi idős, én 24 leszek. Elfogja a szégyen, ha ennyire lejjebb adnám és a szüleim korabeliekkel kezdenék.
Ez egy segélykiáltás, ha igaz a sztori akkor valami nagyon nagy trauma érte a kérdezőt kisebb korában.. ilyneke miatt alakulnak ki "fétisek". A korkülönbséget is lehet ide sorolni.
Kérdező, először menj el egy pszichológushoz..
17. Engem nem ért semmi trauma, szeretem anyámat és jó a viszonyunk, de 15 évesen is szerelmes voltam a 40 éves angoltanárnőmbe több, mint egy évig és 22 évesen pedig szexeltem 40 éves nővel. Ez mellett nyilván főleg a korombeli lányok érdekeltek.
A szép az szép, a vonzó az vonzó. A 18 éves, a 30 éves a 48 éves vonzó embert is képes vagyok vonzónak látni a saját koromtól függetlenül.
18. De itt egy férfiról van szó, nem egy nőről. A nők teljesen máshogy öregednek és egy idősebb "MILF" sok fiatal férfi számára vonzó.
Én is 24 éves leszek, mégis 18-nak hisznek azok, akik nem ismernek. :/
19. Én 29 éves férfi vagyok és általában 23-25 évesnek szoktak nézni, mert ránctalan baba arcom, fiatal bőröm van. Ez mellett szőrtelen az arcom és világos a hajam.
Az a baj, hogy te most elképzelsz ugyanígy egy adott X férfi korhoz egy külsőt és ahhoz ragaszkodsz, hogy biztos minden férfi úgy néz ki X évesen. Pedig ahogy egy 40 vagy 50 éves nő is lehet akár ronda, akár igénytelen vagy kövér, amiért nem vonzó senkinek, vagy pedig lehet csinos milf, ugyanígy a férfiak között is megvan mindkét típus. Csak lehet még férfiból kevesebb 40-50-es jó pasi van, mint 40-50-es csini milf, mert a férfiak között amúgy is kevesebb a jóképű, mint a nők között a szép, illetve régebben a férfiaknál nem volt divat foglalkozni annyit a saját külsejével és jól tartani magát, mint a nőknél (illetve még teljesen most sem az, de már történik fejlődés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!