Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rányomhatja a bélyegét az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rányomhatja a bélyegét az ismerkedési szokásokra/ együttélésre ha valakinek van egy álomvilága, elképzelt férfi,akit a valóságban szeretne maga mellett látni?

Figyelt kérdés
Gyermekkorom óta van egy képzelt álomvilágom, amiben megvannak a férfitípusok akik tetszenek.Folyton arra törekedtem,hogy az életben is olyat találjak magam mellé, amilyenek ők a képzeletemben. Ha belekezdek egy kapcsolatba, akkor is folyton velük fantáziálok,róluk álmodozom. Ez azt jelenti,hogy akivel összejövök,abszolút nem vagyok bele szerelmes? AKárhogy is próbálom kiverni a fejemből az álomvilágot nem megy,hiszen még éjszaka is velük fekszem le, a lelki szemeim előtt.Akik mellett eddig voltam,komoly kapcsolatban,egyik sem hasonlított az "álompasijaimra". Ki lehet ebből valahogy jönni,vagy addig fog hajtani ez az érzés,és vágyvilág amíg nem találok olyat, mint akiről álmodozom?
2023. máj. 1. 00:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#9 vagyok. Azt akartam a 4.ponttal mondani, hogy szerintem kb az a reális, mikor alapvetően megfelel az illető az ideálodnak, de lehetnek olyan eltérések, amiket képes vagy szeretni vagy tolerálni, mert az illetőt is elfogadod és szereted.
2023. máj. 1. 07:39
 12/12 anonim ***** válasza:
19%
És hány macskád van már kérdező?
2023. máj. 1. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!