Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most pontosan mit is jelent akkor?
Ma elmondtam a kiszemeltemnek,hogy nagyon tetszik,többet érzek iránta,meg egy hosszú levélben megfogalmaztam az érzéseimet neki. A reakciója az volt,hogy nagyra értékeli az őszinteségemet és örül hogy megnyíltam előtte.Mindig is olyan lány keresett aki kifejezi az érzéseit és ha találkozunk akkor meg fog ölelni és hogy neki is nagyjából ilyen érzései vannak.
Ez most azt jelenti hogy lehetséges,hogy kapcsolatban leszek?🥰
Opció volt, tetszhetsz is neki, az is oda van írva.
De leirta neked egyértelműen, hogy nem érzi ugyanazt mint te!!! Nem szerelmes beléd. Beléd szerethet, de valószínűbb, hogy kihasznál testileg, lelkileg akár, míg nem akad olyan nő, akiben többet is lát, mint az ürítés.
Aztán gyere vissza ide sírni, hogy miért tette. Különben azért, mert hagyni fogod, látja milyen naiv és kétségbeesett vagy. Kegyetlenül szánalmas, hogy írtál neki levelet és ő ezt ki is fogja használni. 😂
Mivel pozitív visszajelzést adott,így igen,esélyes a dolog.
Én szorítok neked/nektek!❤️
Viszont kérlek,légy óvatos,ne add ki magad teljesen senkinek, amíg nem ismered száz százalékosan!...
12: nagyon kedves vagy,koszonjuk!❤️
Persze ovatos vagyok ez alap
Eddig milyen viszonyban voltatok?
Ő milyen idős?
Ez minden, csak nem felnőtt kategória. Ilyet általános iskolában csinál az ember utoljára, utána kommunikációval és szóban mondja el, mit szeretne.
Es nem úgy, hogy (pláne nokent) egyből szerelmet vall, hanem egyáltalán el hívja randizni az illetőt.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!