Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy engedjem el a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engedjem el a barátomat koncertre nyugodt lélekkel?

Figyelt kérdés
A barátom el akar menni a haverjaival koncertre úgy hogy autóval mennek mert nem megy oda busz. A haverja vezet de berelnek házat hogy a sofőr ihasson. Hogy engedjem így el nyugodt lélekkel, hogy nem lenne elég hogy a koncert miatt hajnalba érne haza de még tökre ki tudja mikor, mivel ott alszanak?

2023. ápr. 27. 20:18
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%
Egy koncert ilyen. Későig ott vannak, isznak, mulatnak, lehet még afterpartyznak is, de ha már ennyi miatt aggódsz, akkor mi lesz később. Nem akarlak megbántani, de akkor aggódj majd ha megcsal, ne egy koncert miatt ahol lóg a barátaival. Hagyjad hadd érezze jól magát. Te meg kösd le magad valamivel. Kapcsolódj ki te is. Ne ezen pörögj, hidd el nem éri meg.
2023. ápr. 27. 20:22
 2/54 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan, nem vagy az anyja, nem peostikhoz megy, nem is értem mi a probléma.🤷‍♀️
 3/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez még sokkal jobb, mintha fáradtan, v. piásan ülnének autóba hajnalba.
 4/54 anonim ***** válasza:
100%
Most konkrétan azon aggódsz, hogy későn fog lefeküdni?:DD
2023. ápr. 27. 20:24
 5/54 A kérdező kommentje:
Ki nézem a haverjaibol hogy hívnak "viditó lányokat" ezért vagyok kicsit feszült ez miatt. Négyen mennek abból két fiúnak van kapcsolata,egyik a barátom. Akkor aggodjak ha megcsal..nem biztos, hogy azt meg tudnám. Ha meg igen akkor már nem lenne miért aggódjak mert már megtortent 1 2meg akkor már pattintva is lenne.
2023. ápr. 27. 20:28
 6/54 A kérdező kommentje:

#4 neem xd

Azt hogy netán rosszba viszik ;)

2023. ápr. 27. 20:29
 7/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem bízol benne. Alapvető probléma. Ha így folytatod úgy is elhagy.
2023. ápr. 27. 20:31
 8/54 anonim ***** válasza:
100%

De kérdező a megcsaláshoz nem kellenek a haverok, vagy koncert, pia. Untig elég a szomszéd, chatrol valaki, vagy kolléganő. Ha ő szeret téged, akkor nem hagyja magát befolyásolni. Ha megcsal, azért fog történni, mert nem szeret.

De azt észre veszed, hogy elhidegult, nem önmaga, hallgat, vagy ajándékokkal lep el indok nélkül sokszor.

2023. ápr. 27. 20:33
 9/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem bízhatsz benne ennyire, akkor nincs értelme vele lenni. Én olyan kapcsolatban vagyok, ahol ez fel sem merül, simán "elengedem" napokra bulizni a haverjaival. És biztos vagyok benne, hogy soha nem tenne olyat, amivel fájdalmat okozna.

Ha nem érezteti veled ezt a párod akkor ott van valami gond, vagy neked vannak súlyos komplexusaid.

2023. ápr. 27. 20:34
 10/54 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire vagy önbizalomhiányos egy egytől tizes skálán?!
2023. ápr. 27. 20:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!