Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak itt az oldalon olyanok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt az oldalon olyanok akik mozaikcsaládban élnek?

Figyelt kérdés

Érdekelne olyanok véleménye akik mozaikcsaládban élnek. Leginkább ahol csak az egyik fél hozott gyermeket a kapcsolatba. Nálatok ,hogyan működik ez? Tényleg annyira ördögtől való mint ahogy itt sokan felvázolják gyakori kérdéseken? Vannak nehézségeitek, ha igen akkor pl. mik azok? Amikor esetleg született közös gyerek is akkor változott valami, vagy esetleg akadtak újabb nehézségek? Hogy élte meg a párotok a közös gyerek érkezését? Nem érzitek úgy ,hogy esetleg a közös gyerek háttérbe szorulna az első gyermek miatt a párotok részéről? Ha pl. egy időben van a két gyereknek előadása akár iskolai, óvodai akkor azt ,hogy oldjátok meg? A párotok az első gyerekének az előadásán vesz részt a másik szülő pedig a közös gyerekén? Bár általában szokott 7-8 év korkülönbség is lenni ilyen esetekben, így nem feltétlen reális, de előfordulhat kisebb korkülönbség is ahol lehetnek ilyen problémák.

Ha láthatásra jön a gyermek akkor egyetértetek a nevelésben ,hogy mindkét gyereknek egyformán lehet mindent vagy pedig épp mit nem lehet? Vagy az egyik a nappaliban ebédel mert ő csak 2 hetente jön és az legyen amit ő akar, a közös gyerek pedig a megszokott asztalnál ül ahogy a mindennapokban is nevelik? Ezek és a hasonló dolgok nem okoznak problémát köztetek a párotokkal? Ha esetleg ő engedékeny akar lenni túlságosan az első gyerekével, te viszont szeretnél egy rendet tartani a gyerekekkel szemben.

Megbántad esetleg később ,hogy mozaikcsaládod lett? Érnek emiatt negatív dolgok?

Köszönöm ha megosztod a tapasztalataid!

2023. ápr. 25. 12:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Kizárólag több gyermekről lenne szó? Az számítana, hogy én mozaikcsaládba születtem és - bizonyos mértékig - hátráltató tényező?
2023. ápr. 25. 13:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Első! Mire gondolsz pontosan? Jól értem ,hogy te gyerek szemszögéből válaszolnál?

Igazából úgy lenne több gyerekről szó ,hogy pl. az egyik fél hozott egy gyereket a másik pedig közös mondjuk.

Tehát nem olyanra gondolok most ahol mindkét fél hozott 1 vagy több gyereket és még közös is született. Az már egy sokkal logisztikásabb dolog.

2023. ápr. 25. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk közös gyerek nincs, férjemnek 2 gyereke, nekem 1.

Mindkét részéről a 2 nagy él velünk, férjem kisfia az anyukájával, ő láthatásokra jön. Nyilván más lap a 7 éves gyereknek "mit lehet" meg a két 15 éves tininek, de alapvetően ugyanazok a szabályok, mint pl amit említettél: a kicsi sem ehet a szobában, ahogy a nagyok sem. Nagyjából egységesen kezeljük az összes gyereket. Férjem szigorúbb, a sajátjaival főleg, én vagyok a gyermekvédelem otthon:))

2023. ápr. 25. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!