Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelmemre mindig így fogok emlékezni, vagy még nem léptem túl?
Egy és fél éve már annak, hogy szétmentünk, nagyon összetört engem, de utána mégis többször is találkoztunk, hogy beszélgessünk. Nagyon fontos volt nekem, ő tanított meg “élni”, és bár nagyon csúnya vége lett, és kihasznált, de felejthetetlen. 9 hónapja kapcsolatban vagyok, és boldog vagyok vele, szerelmes vagyok belé.
Már úgy érzem túlléptem az exemen, de olyan sokszor gondolok rá mi van vele, felidézem a közös emlékeinket, hogy milyen volt vele. Mivel külföldön van, sokszor gondolok arra, hogyha hazajönne, olyan szivesen látnám őt, beszélnék vele.
Nem akarnék tőle semmit, mert sosem csalnám meg a párom. De normális ez a fajta “vágyakozás” vagy hogy ennyire tud néha hiányozni, aggasztani a tudat, hogy jól van-e?
Nem tudom őt kiverni a fejemből.
19/L
Nem léptél túl.
Lesz második is, vannak akiknek sok sok életük nagy szerelme van :)
ÉS egyik különlegesebb mint a másik és egyiket jobban szeretik mint a másikat.
Ő jól van. Te is jól vagy, boldog vagy a pároddal.
"nagyon csúnya vége lett, és kihasznált, de felejthetetlen"
Nem tudod elfelejteni, de köztetek már mindennek vége.
Más - Mi hiányzik a mostani kapcsolatodból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!