Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az első szerelmemre mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelmemre mindig így fogok emlékezni, vagy még nem léptem túl?

Figyelt kérdés

Egy és fél éve már annak, hogy szétmentünk, nagyon összetört engem, de utána mégis többször is találkoztunk, hogy beszélgessünk. Nagyon fontos volt nekem, ő tanított meg “élni”, és bár nagyon csúnya vége lett, és kihasznált, de felejthetetlen. 9 hónapja kapcsolatban vagyok, és boldog vagyok vele, szerelmes vagyok belé.

Már úgy érzem túlléptem az exemen, de olyan sokszor gondolok rá mi van vele, felidézem a közös emlékeinket, hogy milyen volt vele. Mivel külföldön van, sokszor gondolok arra, hogyha hazajönne, olyan szivesen látnám őt, beszélnék vele.

Nem akarnék tőle semmit, mert sosem csalnám meg a párom. De normális ez a fajta “vágyakozás” vagy hogy ennyire tud néha hiányozni, aggasztani a tudat, hogy jól van-e?

Nem tudom őt kiverni a fejemből.

19/L

2023. ápr. 23. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem léptél túl.

Lesz második is, vannak akiknek sok sok életük nagy szerelme van :)

ÉS egyik különlegesebb mint a másik és egyiket jobban szeretik mint a másikat.

2023. ápr. 23. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Ő jól van. Te is jól vagy, boldog vagy a pároddal.

"nagyon csúnya vége lett, és kihasznált, de felejthetetlen"

Nem tudod elfelejteni, de köztetek már mindennek vége.

Más - Mi hiányzik a mostani kapcsolatodból?

2023. ápr. 23. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet nem vagy túl rajta, lehet valami hiányzik a mostani kapcsolatból, lehet egyszerűen szeretsz szenvedni, lmao, mert hát ne haragudj meg, de hogyha nagyon csúnya vége lett, kihasznált nekem eszembe se jutna különösen úgy, hogy szerelmes vagyok másba és boldog vagyok. Ha nem lennék az, vagy a plusz hiányzik, akkor is maximum a hányinger kerülgetne, ha eszembe jutna, vagy neutrális lennék irányába, egyáltalán nem érdekelne, hogy hol van, vagy mit csinál, hogy van, mert a múltba tartozik és persze nemhiába ex.
2023. ápr. 23. 22:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudom 3-as igazad van, én sem értem magam. Úgy néz ki lehet tényleg élvezem a szenvedést. xd
2023. ápr. 23. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz, olvasgass emberi kapcsolatokrol könyveket, emberi jellemekről, hogy fejlődj. Ha pedig nem vagy szerelmes, akkor szakíts, magadba invesztálj, magadra koncentrálj és idővel kezdj el ismerkedni. Ha egyedül is boldog tudsz lenni és jó emberismerő vagy, nincsenek beteges kötődéseid, komplexusaid, akkor kezdj bele komoly párkapcsolatba és lehetőleg úgy, hogy szerelmesek vagytok egymásba és tisztelitek egymást.
2023. ápr. 23. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem normális így, és egyáltalán nem tesz jót, hogy találkoztok, szakadj le róla teljesen, hanyagold, nehogy azt hidd, hogy ezt elfogja nézni minden pasi, szerintem a párodat is zavarja...
2023. ápr. 23. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Érettebb, szeretőbb vagy.
2023. ápr. 24. 00:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem életem első szerelme,felejthetetlen marad. Mert ő volt az első. Néha néha eszembe jut.még igy is hogy én már megtaláltam az igazit. A férjemet és a gyerekeim édesapját. Nem hiányzik az első szerelmem. De azért mind mondtam. Néha néha azért eszembe jut. De nem hiányzik. Valószínű te még nem léptél túl rajt.
2023. ápr. 24. 10:05
 9/9 anonim válasza:
18 éves koromban volt az első szerelmem. 27 leszek, van már férjem, neki is felesége mégis eszembe jut még :) mi lehet vele? Vajon ő is gondol rám néha? Szóval szerintem az elso szerelmet sosem felejti el az ember :)
2023. máj. 27. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!