Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom hogy ő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy ő is szeretne velem lefeküdni?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már másfél hónapja járunk kb, párszor randiztunk kétszer náluk aludtam már, második este ahogy átöleltem megcsókolt úgy hevesebben és én pedig sajnos nem sajnos ezt továbbgondoltam nem megyek bele részletesen az a lényeg nem volt nagyon nyitott az egészre úgymond elhúzódott. Én nem vagyok egy túl rámenős gyerek, úgy érzem hogy ő is vágyik rá vagy én értem félre a jeleket nem tudom már. Neki ezelőtt volt egy rövid kapcsolata valakivel aki kihasználta aztán dobta lehet hogy ennek is köze lehet hozzá.

Nekem nem nagyon van egyébként tapasztalatom szűz vagyok és nem tudom mit kéne tennem fogom érezni mikor nyitott lesz erre az egészre vagy màr most is az volt csak én vagyok balfsz? Vagy beszéljem meg vele hogy mi a szándékom?

2023. ápr. 22. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Túl gyors a tempód számára. Már jelzett neked, ha legközelebb is rápróbálkozol totálisan visszafog lépni.
2023. ápr. 22. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Elutasitott, nem akart veled szexet, ettől egyértelműbb jel nem létezik, maximum ha kapsz pofont is. 😂

Csókold meg, ha viszonozza, akkor van esélyed, de nem azonnal, adj neki időt HA párkapcsolatot akarsz, ha nem csak a szex a lényeg, akkor fejezd be a randizást, keress mást!

2023. ápr. 22. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Inkabb vele beszeld meg, mint velunk. O jobban ismeri magat meg teged meg azt ami koztetek van.
2023. ápr. 22. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Addig ne próbálkozz nála, amíg odáig sem tudtok eljutni, hogy egyáltalán beszéljetek a dologról…
2023. ápr. 22. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lassíts le, és beszélj vele erről. Ha most megint próbálkozol teljesen elfog zárkózni tőle.
2023. ápr. 22. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!