Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok egy 37 évesnek, ha őrülten beleszeretett egy 14 évesbe?
ITt most nem egy átlagos 14 évest kell elképzelni, táncol, ír, fotózik, szóval különlegesebb, mint a többi 14 éves, értelmesebb, és tisztaszívűbb...
Mit tehet a 37 éves, ha olyan szinten szereti, hogy már szinte el sem tudja képzelni az életet a lány nélkül, és bármit megtenne érte? (Azon kívül, hogy lemond róla)
És a lány sem közömbös iránta.
Belém is szerelmes volt egy 15 éves 32 évesen.
De én megmondtam neki hogy nagyon fiatal és így nem tudja még mit szeretne, szóval erre a szerelemre térjünk vissza ha legalább betöltötte a 18-at.
Egyfajta apa pótlék voltam neki, magányos volt és nagyon önbizalomhiányos, adtam neki tanácsokat, biztattam stb. Közel 17 évesen meg végül rájött hogy még sem szerelmes és rendbe jött mert segitettem őt tanácsokkal meghallgattam.
Soha semmi sem történt beszélgetésen kivül, örülök hogy tudtam segíteni és megvédeni mert igazából csak figyelmet akart, megkapta igy nem tudta senki kihasználni.
És ő is nagyon értelmes volt korához képest de a lényeg gyerek és ez be is bizonyosodott később
#6:😂😂😂
Kerüld el kérdező, mert ráfizetsz.
Orvost, meg gyógykezelést.
Én eléggé elfogadó és nyitott vagyok nagyon sok mindennel szemben, de ezt nem tartom normálisnak. Egy 14 éves egyszerűen még sehol sincs, nem hogy egy 37 éveshez, de egy 25 éveshez sem.
Annak a 37 évesnek valamilyen komoly defektje lehet, ha képes ilyen szinten beleszeretni egy 14 évesbe.
Azért nem átlagos mert fotózik meg táncol? Azt gondolod érettebb a koránál, csak mert, mint a legtöbb embernek, vannak hobbijai?
Akárhogy csűröd csavarod, egy kislányról beszélünk. Honnan veszed hogy neki nem vagy közömbös? Tán mondta? Mégha a saját szájával mondta is, akkor sem használhatod ki, mert ebben a korban még az ember tényleg könnyen hiheti azt hogy szerelmes. Ennyi idősen én is azt hittem szerelmes vagyok felnőtt emberekbe is akár, pedig egy nagy frászt voltam az.
Őszintén, szerinted egy fiatal lány, aki előtt ott van még az egész élet és még el sem kezdődött igazán, mit akarhatna egy lassan 40 éves hapsitól?
És én elgondolkodnék hogy vajon a te életed hol ment ennyire félre, hogy nem a korodbeli nőkkel próbálsz kapcsolatot létesíteni, hanem egy kislánnyal?
Akármennyire is nem átlagos az a 14 éves, attól még egy kislány, nem alkalmas párkapcsolatra egy felnőtt férfi számára. Két külön világ, amit érez az biztosan nem szerelem hanem rajongás vagy figyelemhiány stb, ezzel nem szabad visszaélni. Komolyan sem veheted mert mint mondom alkalmatlan komoly kapcsolatra.
A legfőbb érv hogy a szülei felelnek érte!!! Tehát cselekvőképtelen és önállótlan azt se tudja mit akar nem ismeri magát stb ezerszer változik haviszinten, míg egy felnőtt férfi a maga ura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!