Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért csinál ilyent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinál ilyent?

Figyelt kérdés

Exemmel már 4-5 éve egy szót se beszéltem de mostanság az összes képemre reagál valami tök hülyeséggel meg menti őket le…

Pedig van neki barátnője akit elvileg nagyon szeret.

Nem tudom ezt hova tenni? Mit szóltok? (Elsők voltunk egymásnak 2,5 évig tartott a szerelem)

2023. ápr. 21. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért lett törölve a kommentem ?😅
2023. ápr. 21. 23:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Én aztán nem töröltem semmit, köszi a válaszokat.😁
2023. ápr. 21. 23:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyébként azért nem egyértelmű mert már évek óta kapcsolata van, akivel elvileg nagyon jól megvannak.
2023. ápr. 21. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod hogy jól megvannak? Egy kapcsolatba senki sem lát bele,külsőleg szemlélve lehet hogy minden oké közöttük, de ahogy tartja a mondás,lakva ismerni meg az embert.

Szerintem hagyd a francba,ne bonyolódj bele a kettejük kapcsolatába mert mindig a harmadik fél húzza a rövidebbet.

2023. ápr. 22. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!