Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinál ilyent?
Figyelt kérdés
Exemmel már 4-5 éve egy szót se beszéltem de mostanság az összes képemre reagál valami tök hülyeséggel meg menti őket le…
Pedig van neki barátnője akit elvileg nagyon szeret.
Nem tudom ezt hova tenni? Mit szóltok? (Elsők voltunk egymásnak 2,5 évig tartott a szerelem)
2023. ápr. 21. 21:32
1/14 anonim válasza:
Talán mégsem klappol minden a barátnőjével.
2/14 A kérdező kommentje:
Akkor meg miért mond ilyeneket? Meg ilyen random f@szságokat irkál a képekre.🤣
2023. ápr. 21. 21:34
3/14 anonim válasza:
Gondolom borzasztó nehéz lenne letiltani.... 😑Tehát még tetszik is neked.
4/14 A kérdező kommentje:
Senkit nem szoktam letiltani.(szerintem gyerekes dolog.)
2023. ápr. 21. 21:39
5/14 anonim válasza:
Jah hogy a probléma egyszerű 2 mp - es megoldása nem jó. Oké.
🤷🤦
6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig szerintem félreértelmezted a kérdést, ugyanis azt kérdeztem, hogy miért lehet ez? Nem pedig, hogy mit csináljak ilyen helyzetben. 😁
2023. ápr. 21. 21:44
7/14 anonim válasza:
Igaz, én kérek bocsánatot. 😑Azért van mert kontaktot akar teremteni veled. Gondolom várja hogy ráírj hogy miket kommentelsz stb. És el tud indítani egy beszélgetést aminek a valódi célja hogy újra megdugjon párszor.
8/14 anonim válasza:
Miért akar dugni veled?? Mert egy idióta. Te ne legyél idióta, tiltsd le.
9/14 anonim válasza:
Azért csinál ilyet mert hagyod.
Ha letiltottad volna, akkor neked sem kattogna most ezen az agyad.
Szóval valld be, foglalkoztat a miértje, különben nem kérdezted volna meg.
Ha valakit kizárunk (tiltunk) az életünkből az nem gyerekes dolog, hanem az életünk megkönnyítése.
Ha te is így tennél, akkor most nyugodtan egy filmet néznél, vagy olvasnál egy könyvet. De nem! Mert ezen rágódsz.
10/14 anonim válasza:
Ha magadtól nem jöttél rámiért lehet ez, kússz vissza oviba, mert kb ott volt ilyen kisgyerekes "Pistike ne húzd a hajam" szocializációs szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!