Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratnom sirt mikor szakitott velem, akkor még szeret?
"6: 6 honapig :("
Ok, lapozzunk...
Azt mondta, hogy bizonytalan a kapcsolatunk jovojet tekintve. Ezt pedig azert mondta mert utolagosan mar tobb vitank volt es neki pedig nagyon sok dolga az elethelyzete miatt, ami szinten megnehezitette a kapcsolatot.
De nagyon szeretem ot es hiszek abban, hogy ezeket mi megtudtuk volna oldani… egyezeruen nem latom a kiutat ebbol a borzaszto erzesbol. Egyfolytaban csak ra gondolok es rola gondolkozom. Es minden pillanatban mikor ra dobbenek, hogy mar nincs mellettem sirni tudnek..
Szia!
Csak azért írok, mert hasonló helyzetbe kerültem én is. Mi lett végül veletek április óta?
Nagyon sajnálom, de remélem jól alakult a helyzet!
Idokozben rajottem, hogy a kapcsolatunkat leginkabb csak a rozsaszin kod eltette, foleg az ő reszerol. Oszinten sosem szeretett engem velemenyem szerint. Erre leginkabb a szakitasunk utan jottem ra, azaltal, hogy őt semennyire sem viselte meg ez az egesz.
Ez a felismeres sokat segitett abban, hogy eltudjam engedni. Még mindig nehez picit, de mar nem belyegzi meg a mindennapjaimat a róla szolo gondolataim.
Veled mi volt, ha megkerdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!