Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratnom sirt mikor szakitott velem, akkor még szeret?
Több lehetőség is van.
Egyrészt lehet, hogy szeret, szerelmes is, de vannak olyan problémák, amiket nem tudtok a kapcsolatban megoldani.
Lehet az is, hogy szeret, de nem szerelemmel, viszont sok emlék köti őt hozzád és fáj neki, hogy el kell engednie, akkor is, ha már nem szerelmes.
Szerintem jobb feladni. Ha egyszer szétmentek, annak oka van és tapasztalataim alapján a szakítás akkor is benne marad éles sebként a kapcsolatban, ha később újra összejöttök.
2: Egyetertek veled nagyreszt, de szerinted ha varnek egy kis idot fel-1 ev es utana jonnenk ujra ossze tiszta lapokkal az sem mukodne? :(
Ő eletem szerelme es ugy erzem, hogy sose tudnam elengedni..
Nem kizárt, hogy érez még irántad valamit, viszont úgy látja hogy bizonyos problémákat nem tudtok megoldani, ezért elenged.
Vagy lehet, hogy érzékenyebb típus, és megviseli hogy megváltoznak körülötte a dolgok.
Én ugyanígy voltam vele az összes szakításomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!