Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez jelentheti hogy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelentheti hogy szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Szóval a pasival szex után voltunk (már nem első tali, több ideje ismerkedünk).

Szex után egymáshoz voltunk bújva és engedte hogy összekulcsoljam a kezét az övével, pedig láthatóan ő nem olyan romantikus mint én.

Tetteiben meg gondoskodó felém, figyel rám.

2023. ápr. 13. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
:DD
2023. ápr. 13. 20:25
 2/6 Ghgj ***** válasza:
100%
Jajj te. :D
2023. ápr. 13. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, de sosem voltam még ilyen helyzetben, szóval teljesen új nekem.
2023. ápr. 13. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ebből még nem vonnék le messzemenő következtetést. Nem vagyok ugyan olyan idős, de tapasztaltam pár dolgot ahhoz, hogy ki tudjam jelenteni, hogy ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy szerelmes.

Érezd jól magad vele, ennyi.

2023. ápr. 13. 21:00
 5/6 anonim válasza:
Azért ebből még nem gondolnám, hogy szerelmes, de akár az is lehet. Meg is kérdezhetek, hogy mit érez, nem szégyen.
2023. ápr. 13. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a párom szokta felhívni a figyelmemet, persze nem abban a pillanatban mikor megtörténik, hogy ez, vagy az a gesztus, cselekedet, neki milyen sokat jelentett. Ilyeneket nem tudatosan csinál az ember, hanem valami belső sugallatra.

Tehát esélyes, hogy ha nem is szerelmes, de többet jelentesz neki egy-két szexnél.

2023. ápr. 14. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!