Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez egy lépés volt a kapcsolatunkban? A bizalom jele?
Bocsánat nem egészen tudom, hogy ezt milyen kategóriába írjam ki.
Szóval a barátnőm 19 én 21 vagyok. Neki nagyon gázos apja van, mármint tényleg, elég bántalmazó, és sajnos nem csak lelkileg. A barátnőm már külön él, de még mindig hatással van rá ez a múlt. 2 hónapja vagyunk együtt. Ő szűz, mert nagyon nehezen bízik a férfiakban az apja miatt. De szexuálisan is szépen lépkedünk előre. Már a kölcsönös orális szexnél (ujjazás) szintjénél tartunk, és már orgazmusa is volt, ami nagy szó.
Mindegy mindezt a helyzet felvázolása miatt írtam le. (Kérlek azok ne írjanak akik a nem mennének bele ilyen kapcsolatba mert én szeretem és jó így nekem). Eddig még nem aludtunk együtt, mert neki az túl intim, és egy nagyon kiszolgáltatott helyzet amiben szerintem igaza is van.
Tegnap viszont stresszes napja volt, de este átjött, csak mondta, hogy nagyon fáj a feje, görcsöl a hasa, fáradt, stb, tehát nincsen jól. Rendeltünk kaját és közösen megnéztük a 101 kiskutyát mert az az egyik kedvenc meséje. Ő hozzám bújt közben, és a film vége fele éreztem, hogy gyanúsan egyenletesen szuszog, mivel hogy elaludt az ölemben. Annyira aranyos volt. Óvatosan kimásztam, és a feje alá tettem egy párnát, meg levettem a farmerjét, hogy abban azért biztosan kényelmetlen aludni, és betakartam. Biztos nagyon fáradt volt, mert végig nem kelt fel erre. Szóval éjjel itt aludt, reggel pedig tudtam, hogy kelnie kell, ezért kedvesen felébresztettem. Nagyon hálás volt, hogy hagytam aludni, nagyon megköszönte. Haza kellett rohannia készülődni, de olyan heves csókot kaptam, hogy tényleg hálásnak tűnt nagyon.
Bocsánat hogy hosszú lett, de szerintetek ez a bizalom jele? Szerintetek nálam biztonságban érezte magát? Mert azt mondta csak olyan helyen tud elaludni. Bocsánat hogy ezt a kérdést így kiírtam, csak nem tudom hogyan kezeljem ezt, és nem szeretném egy rossz kérdéssel elrontani, bár ilyen még nem volt, mert eddig mindent őszintén megbeszéltünk, csak ez most nekem egy mérföldkőnek tűnt…
Tesó, csak egy kis gondolatébresztőnek: Ebből a bocsánatos szóhasználatból úgy tűnik, mintha ilyen tutyimutyi srác lennél. Lehet, hogy ez nem fedi a valóságot, de nem szerencsés szóhasználat.
Nem tudom amúgy, hogy a bizalom és a biztonságérzet mennyire elválasztható, én inkább biztonságérzetre gondolok elsősorban, de jó jelnek venném.
#1 köszi a tanácsot, nagy vagyok amúgy ilyen, csak az a baj, hogy bizonytalan vagyok kicsit emiatt a helyzet miatt, és visszaolvasva tényleg elég sok a bocsánat🤣
A kérdésre vonatkozó válaszokat is köszi mindenkinek.
Jó úton haladsz a felé hogy megbízzon benned,de vigyázz mert ezt egy csekély dolog is összetörheti egy olyan lánynál akinek amúgy is lelki problémái vannak.
Lassan ténylegesen felnőttek lesztek fejben is és lélekben is,én szurkolok hogy összejöjjön neked ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!