Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem és az erős vonzalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem és az erős vonzalom között mi a külömbség ?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 13:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerelmes emberbe, személyiségbe vagy, vonzódni a testhez vonzódsz.
2023. ápr. 12. 13:39
 2/17 vayma ***** válasza:
64%

Szerintem az erős vonzalom az első lépés, nem kell hozzá megismerned a másikat igazán, míg a szerelemhez valamennyire igen. Nem minden vonzalomból lesz szerelem, de minden szerelemhez kell vonzódás.

Nekem volt, hogy nem is kedveltem azt, aki amúgy fizikailag mágnesként üzemelt számomra. Nyilván abból nem lett semmi, szerelem sem.

2023. ápr. 12. 13:43
 3/17 anonim ***** válasza:
74%

"minden szerelemhez kell vonzódás"

Nem, pl aszexuálisok vagy csak simán nem annyira... szextipikus (? most találtam ki) emberek.

2023. ápr. 12. 13:45
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A szerelemhez kell ismerned valamelyest a másikat. A személyét, a hibáit.

Az nem szerelem hogy látsz egy nőt/pasit az utcán és tetszik, viszont abszolút de nem ismered milyen ember. Az csak tetszik, vonzódsz hozzá.

2023. ápr. 12. 13:47
 5/17 vayma ***** válasza:
3 ott valóban nincs feltétlen fizikai vonzódás, de azért valamilyen csak van, nem?
2023. ápr. 12. 13:51
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
1. Hülyeség. Ha van egy jó nőd akivel naponta dughatsz, az bőven elég a szerelemhez egy olyan hapsinak, aki sikertelen a nőknél. A sikeres pasik meg azokba szerelmesek, akik távolságtartók, elérhetetlenek.
2023. ápr. 12. 14:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Akihez vonzódsz az küldőség, vagy átéltél vele dolgokat amit igazából mással is átélhetsz.

A szerelem az akit elfogadsz úgy ahogy van, olyannak amilyen, s nem akarod elengedni az életedből még ha nem is vagytok együtt, nyugodt vagy lelkileg vele.

2023. ápr. 12. 14:22
 8/17 anonim ***** válasza:
79%

Erős vonzalom=megfelel az elvárásaidnak

Szerelem=szereted úgy ahogy van, nem az elvárásaid szerint

2023. ápr. 12. 14:23
 9/17 anonim ***** válasza:
85%

"a van egy jó nőd akivel naponta dughatsz, az bőven elég a szerelemhez egy olyan hapsinak, aki sikertelen a nőknél."

Szánalmas.

2023. ápr. 12. 14:25
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

"Erős vonzalom=megfelel az elvárásaidnak

Szerelem=szereted úgy ahogy van, nem az elvárásaid szerint"

Pont nem. Szerelmes abba vagyok, aki megfelel az elvárásaimnak. Egy drogosba nem tudok beleszeretni.

2023. ápr. 12. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!