Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelenthet konkrétabban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet konkrétabban a férfi részéről, ha azt feleli "ettől megijedtem" miután a nő szerelmet vallott neki?Nem huszonéves korosztály a pasi.

Figyelt kérdés

2023. ápr. 11. 22:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

"Bár mennyien elválnak. De mindegy, te szextől többre ne számíts ha netán oda kerül a sor."

Nagyon értelmes gondolatmenet.

Sokan elválnak, de én ne számítsak szexnél többre.Mondod úgy, hogy nem tudod van-e tehetségem a konyhában, mennyire vagyok lojális és hűséges társ, jó barát, hogy nézek ki és milyen számomra egy párkapcsolat.Nem beszélve arról azt sem tudod van-e gyerekem vagy nincs, de te már megmondtad a tutit, hogy sokan elválnak, de én szexnél többre ne is számítsak.Haha, akkor jó.Ha neked ez felvillanyozza a napod gondolod ezt, hogy valami leharcolt kis prosti vagyok, akit mindenki csak használ(hat), majd eldob.

2023. ápr. 14. 20:19
 22/25 anonim ***** válasza:
Te meg nagyon gerinces ember vagy ha nyugodtan lefeküdnél vele. 🤣🤣🤣
2023. ápr. 14. 20:20
 23/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy, hogy tudom a felesége egy érdekember, így baromira nem hat meg, hogy házas, mivel nekem ő tényleg fontos, nem csak szórakozni akarnék egyet.
2023. ápr. 14. 20:22
 24/25 anonim ***** válasza:

1. Leharcolt nő mondja-akaszkodik.

2. Van min 2 gyereke es akaszkodna.

3. Fiatal, de gyereket akar.

De igazából a lenyeg ugyanaz.

Nem elég szép és nem eleg kívánatos ahhoz, hogy minimálisan is erdekeljen.

Sajnos ez az igazsag.

Gonosz válasz tudom...de az életembe nem fér bele se félcsúnya időtöltésből megdugott nő, se többgyerekes családanya.

2023. okt. 31. 21:26
 25/25 A kérdező kommentje:
Utolsó!Szerintem rossz helyre írtál választ.Nem beszélve arról, hogy szerintem SENKI nem fogja érteni a kommented, de ok.Arra rájöttünk neked nem kéne olyan nő, akinek már van gyereke.De rejtély ez hogy jön ide.Na meg a többit aki kitalálja miket írsz annak kitüntetés jár! :D
2023. nov. 2. 12:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!