Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet konkrétabban a férfi részéről, ha azt feleli "ettől megijedtem" miután a nő szerelmet vallott neki?Nem huszonéves korosztály a pasi.
Manapság már a nők tapizzák a férfiakat és ők mondanak nekik szerelmi vallomásokat?
Mit mondjak, változik a világ! :-)
A kérdező itt eljátssza az ártatlan lepkepillangót, aki a szárnyacskáival megsimogatja a kiszemelt, szerinte kihűlt házasságban élő tulipánt.
:DDDDDDDDDD
12:08
Képzeld nem, hanem az ő részéről.Meg az arcom is ő simogatta meg többször.Én is akartam volna ezeket, de nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, mert nem egyedülálló, ahogy én.
Utolsó!Akkor nem az arcom simogatná szerintem.De ha mégis, akkor meg szexelt volna velem.Ha csak ennyit akarna, egy szexet.De mégsem élt a lehetőséggel.Ez az igazán fura a sztoriban.Sok az ellentmondás.
Meg, amikor mondtam, hogy most is elkaptam a tekintetét, amiben olyan érdekesen nézett rám, és nem azt mondta, hogy , mert "nagyon tetszel", "nagyon szép nő vagy", "bejössz nekem", hanem azt, hogy "mert vannak szerethető tulajdonságaid".Ugyanakkor amikor felhoztam, hogy ő meg én, akkor kihallatszott az izgalom a hangjában, pedig egyikünk sem ért a másikhoz, és már ennyitől.Ja és nem tizenéves meg huszonéves, hogy kb a "semmitől" izgalomba jöjjön, itt pedig csak egy megemlítés volt, hogy ő meg én és ő már izgalommal a hangjában válaszolt nekem.
Nem véletlen tettem fel a kérdést.A szitu elég komplikált.Voltak pasik, akik csak szexet akartak, de azok nem voltak ilyen kétértelmű helyzetek, mint ez.
Jaj, drága kérdező nyugodtan magyarázd be magadnak, hogy több vagy számára, mint egy ly*k, ha úgy jobb neked, de nem vagy több, csak még nem lépett a tetek mezejére, mert fél, hogy kiderul, főleg úgy, hogy tudja, hogy szereted (már egy ideje, nem akkor amikor mondtad) és attól tart, hogy borítanál. Többet ér neki a kényelem, a megszokottság, a barátnő mint te.
Akkor lennél te a befuto, akitől többet akar hogyha szakítana vele.
Eddig nem írtad, hogy házas...
Hát persze, hogy nem hagyja el. Bár mennyien elválnak. De mindegy, te szextől többre ne számíts ha netán oda kerül a sor.
Dehogy tudta egy ideje, hogy szeretem.Hiszen elmondtam mindennek, sokszor veszekedtünk, úgy volt egy nőbe vagyok szerelmes.Persze volt, hogy jól elvoltunk ketten, de többet veyzekedtünk, és x idő ismertség után felhozta, ha az a bizonyos ismerősöm nem szexel velem, mert én nem akartam, akkor majd ő.És amikor simogatta az arcom sem tudta még,hogy szerelmes vagyok belé.Azt hitte csak vonzódom hozzá.Mégsem akart szexet, mert, hogy nem egyedülálló.Később árultam el neki hogy érzek, amire azt felelte, hogy "ettől megijedtem".De, ha nem volt köztünk szex, akkor mégis miért ijedt meg?Más lett volna, ha van egy szexkapcsolatunk, és elmondom szerelmes vagyok belé.Akkor tarthatott volna attól kitálalok, habár én nem ez a típus vagyok, mert nekem ő barát minőség, de így meg teljesen érthetetlen.
És nem bókolt a külsőm kapcsán, amikor mondtam a tekintetét, hanem azt felelte , "mert vannak szerethető tulajdonságaid".Ha neked ebből az jön le csak egy kósza numera lehetőségét látta bennem, akkor te elég fura közegben élhetsz vagy talán az IQ-dal vannak problémák, netán direkt játszod az értetlent valamiféle rossz poénnak szánva.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!