Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Menthető egy ilyen kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menthető egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
Egy ideje azt veszem észre, hogy csak én ragaszkodom a páromhoz. Feldobok egy közös program ötletet, nem lesz belőle semmi. Ő nem is hoz fel közös programokat. A kezdeti lelkesedés alább hagyott, rutin lett az intimitás is. Ha kezdeményezek, le sem reagálva, elhidegült érzelmileg. Folyton fáradt. Nem tudom, hogyan lehetne javítani ezeken. Mert már túl sokáig én sem bírom.
2023. ápr. 11. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgettél már vele erről?
2023. ápr. 11. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet így leélni egy életet, mondd el neki őszintén, amit gondolsz/érzel, adj neki még pár hetet/hónapot, hogy lásd lesz-e változás.

Ha nem hajlandó tenni a kapcsolatért, akkor lépj tovább, ne pazarold az idődet tovább. Én ezt tudom javasolni.

2023. ápr. 11. 10:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze, beszéltem vele erről. Olyankor mindig egy kis "szeretetmorzsát" kapok. De utána ugyanez a helyzet.
2023. ápr. 11. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs változás, akkor boldogtalan leszel. Ha nem képes több figyelemre, akkor nem ő a te embered.
2023. ápr. 11. 10:40
 5/6 NTBS ***** válasza:
69%
Húzz határokat. Ha nem változik engedd el.
2023. ápr. 11. 10:55
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Én most kezdem párkapcsolati segédkönyveket olvasni, mindenkinek javaslom.
2023. ápr. 11. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!