Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívhatnám magamra fel a figyelmet?
Figyelt kérdés
nagyon tetszik egy férfi melóból ismerem de nincs közös kontaktom vele hogy hívhatnám fel magamra a figyelmet? azt hiszi hogy utálom, az egész cég az ismije a faceen kivéve én2023. ápr. 9. 18:28
11/14 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nagyon ritkán találkozok vele, már nem vagyok mai "csirke" de félénk vagyok a pasi ilyen 44 éves lehet kb. de mindig is félénk voltam ilyen témában múltkor összefutottam vele köszöntem de nem vette a lapot sőt mérgesen nézett rám szerintem azt hiszi hogy utálom
2023. ápr. 10. 11:29
12/14 anonim válasza:
Akkor most csak szerinted hiszi hogy utálod? Csak mert csúnyán néz rád az lehet annak is a jele hogy ő utál téged.
13/14 A kérdező kommentje:
nincs oka rá hogy utáljon hisz látásból ismer de anno három éve mosolygott rám akkor tuti bejöttem neki csak akkor nem vettem a lapot
2023. ápr. 10. 12:44
14/14 A kérdező kommentje:
12-es hozzászóló szerintem rossz napja volt
2023. ápr. 10. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!