Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy hívhatnám magamra fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívhatnám magamra fel a figyelmet?

Figyelt kérdés
nagyon tetszik egy férfi melóból ismerem de nincs közös kontaktom vele hogy hívhatnám fel magamra a figyelmet? azt hiszi hogy utálom, az egész cég az ismije a faceen kivéve én
2023. ápr. 9. 18:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk bejelölöd?
2023. ápr. 9. 18:31
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Bejelölöd, beszélgetsz vele. És ha az esete vagy, akkor majd randira hív.
2023. ápr. 9. 18:38
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Ha egy férfi (mind nagyon vizuális típus hidd el) nem figyel fel magától egy nőre attól túl sokat nem kellene várni amúgy sem.
2023. ápr. 9. 18:38
 4/14 A kérdező kommentje:
inkább nem jelölöm be mert nem vagyok kezdeményező fajta
2023. ápr. 9. 18:52
 5/14 A kérdező kommentje:
ő azt hiszi hogy én utálom őt
2023. ápr. 9. 18:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hihetné azt, mit csináltál amivel megtévesztetted???
2023. ápr. 9. 18:55
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Akkor ne csinálj semmit, bolondulj csak meg még jobban érte. No comment. 🤦‍♀️
2023. ápr. 9. 19:01
 8/14 A kérdező kommentje:
régebben tuti bejöttem neki mert mosolygott rám de nekem akkor ő még nem jött be
2023. ápr. 9. 19:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod elhinni de dettó ugyanebben a helyzetben vagyok.
2023. ápr. 9. 19:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Az azért nem egy nagy kezdeményezés, hogy bejelölöd, és mindig szépen rámosolyogsz, ha találkoztok. Komolyan, ez szinte semmi, de mégis leeshet neki, hogy nem utálod, és eddig rosszul gondolta. Ha visszamosolyog (ha nem, akkor is), jöhet a beszélgetés. Kezdeményezz egy kis csevejt, nem kell sok, pár szavas. Ez még mindig semmi, nyugodtan megteheted. Ha vevő rá, utána már egy-két flörtből érteni fog. Aztán lép, ha akar.
2023. ápr. 9. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!