Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki ,hogy szeretem?
Van egy barátom az egyetemen, akibe menthetetlenül belezúgtam. Minden gondolatom körülötte forog, ha rám mosolyog összerezzenek a lábaim, ha hozzám ér olyan mintha villám csapna belém. Még soha nem éreztem ilyet egy férfi iránt sem. Tudom ,hogy ő is kedvel engem, az a megérzésem ,hogy tetszem neki. Ő alapvetően egy félénk srác, de sok jelzéséből azt veszem le, hogy odáig van értem. Nézésében is látszik, ahogy beszél velem, ahogy közeledik, hozzám ér. Az a probléma amúgy ,hogy van bartánője elég rég óta, de látszik ,hogy nem boldogok. Nincs meg közöttük az intimitás, sőt a srác már a barátnője előtt is incselkedett velem kicsit.
Sokat szenvedtem, hogy elfelejtsem őt, de nem sikerült. A párkapcsolatára való tekintettel, eddig nem "nyomultam rá", de most már ahogy izzik köztünk a levegő, és egyetem után már lehet nem is fogunk találkozni, úgy érzem muszáj lépnem. Már próbáltam vele beszélni erről, de mindig megtorpantam nem tudom miért, talán a lelkiismeretem miatt. Továbbá, nem akarom magamat beégetni sem, csak ez a teher már nagyon nyomja a szívemet, és nem bírom tovább. Hogyan mondjam el neki, milyen szavakkal? rázúdítsak mindent vagy inkább csak "csepegtessek"? Egyáltalán óra közben mondjam, vagy hívjam félre? Bocsi amúgy nincs ebben semmi tapasztalatom, én még sosem vallottam szerelmet srácnak, tudom ,hogy amúgy csajnak a társadalmi normák szerint nem is "kellene" de úgy érzem meg kell tennem ahhoz ,hogy megkönnyebbüljön a szívem. (egy huszonéves lány)
10-es azt elfelejtettem ,hogy anyagi dolgok a barátnőjéhez kötik jelenleg...
Plusz, amúgy önbizalom hiányos is a srác.
Rózsaszín köd meg már ennyi idő alatt rég elszállt :(
Itt a kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Nem egészen ugyanaz a szituáció, mint a fenti eset de mégis sokat segítettek nekem a válaszok, megerősítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!