Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 32 éves leszek hamarosan.Férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 éves leszek hamarosan.Férfi vagyok,nincs gyerekem. Egy hölgy úgy nézki szimpatizál velem,de van 2 kis gyermeke neki. Ez problémás lehet ha nincs tapasztalatom benne? Kifejtem

Figyelt kérdés

Tömegközelekésben dolgozom,sűrű utasom sokszor jön velem hol egy hol másik kis gyerekkel vagy mindkettővel. Aranyosak köszönönnek mosolyognak,néha a kislány hoz valami kis ajándékot is,kisfiú lelkesen előre jön és néz hogy vezetek.

Édesanyjuk rá nézésre korombeli életvidám,mosolyog mindig,és a gyerekeivel is nagyon elvan amit látok/ hallok abban a pár percben. Pár napja az internet világában valahogy megtalált a hölgy,írt is tök normálisan,mert múltkor megvártam őket amikor futottak. És azóta végül is beszélgetünk,kérdezget barátnő van-e illetveő is mesélt egy két dolgot.És arra gondolok ami persze egészséges hogy ő is szeretne párt,próbál óvatosan puhatalozni érdeklődik hobbim iránt mióta csinálom stb,és szerintem szeretne valamit,bár azt állítja neki jó így el van sok évnyi rossz kapcsolata után.

Magammal kapcsolatban csak azért félek,mert most bután hangzik lehet,de ilyen 23-27 éves barátnők voltak,gyerek nem volt. Most ez lehet az én hibám,mert miért is álltam le nálam mondjuk átlagba 8 évvel fiatalabbal,akik lehet még kislányosak abban az időszakban

2023. ápr. 8. 22:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Ha él a gyerekek apja, és tartják a kapcsolatot, akkor előbb utóbb mindenképp problémás lesz...neked.Problémásabb minha egy egyedülállóálló mivel kezdenél. És hát az intő jel lehet,ha azért keresett meg mert látja, hogy elvagy a gyermekekkel. Amúgy te jópasi vagy?
2023. ápr. 9. 07:55
 12/18 A kérdező kommentje:

Elmondása szerint nem tartják a kapcsolatot,gyerekeket sem látogatja se telefon semmi. Albérletben laknak egy jó ideje.

Jó pasi vagyok-e? Nemtudom. Átlagos,emberileg úgy érzem jó vagyok,higgadt,nagyon türelmes típus,nem dohányzó,alkohol ritka de módjával az is. Dolgozok,keresetem se olyan rossz. Igyekszem spórolni.

2023. ápr. 9. 08:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az tulzas, hogy a gyerek apja problema lenne mindenkepp, altalaban a nok szoktak feltekenykedni inkabb az apa uj parjara, forditva ismerosi korben ugy veszem eszre, a ferfiak altalaban eleg chillesek. Mondjuk en csak olyan apakat ismerek, akik latogatjak a gyerekuket, de emellett elik a sajat eletuket, nem szolnak bele a felnottek dolgaiba.

Ismerkedjetek es kesz, majd alakul. Eleve azt irtad, hogy ez egy nagyon friss dolog, sok ertelme nincs annak, hogy mar igy az elejen a gyakoris belemagyarazasok alapjan allits fel valami kepet. Latni fogod, ha gazos a no.

2023. ápr. 9. 08:36
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Hát 32 éves felnőtt férfi létedre illene már, ha nem is vele, de korodbeliekkel ismerkedni, nem 23 éves, frissen végzett, egyetemistákkal.
2023. ápr. 9. 10:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted a gyerekeket, akkor lehet belole jo kapcsolat. Ha a no korodbeli, akkor meg sajat gyerek is osszejohet. Mondjuk ezt a temat at kell beszelni,mielott belementek barmibe is, hogy mit szeretnetek. Lehet o mar nem akar tobbet pl.
2023. ápr. 9. 10:21
 16/18 A kérdező kommentje:

14#: Igen azért mondom elismerem azt a részt,hogy nem biztos működnek a huszon évesekkel úgy,eddig mindig probléma lett belőle,másképp gondolkodunk stb.

Alapvetően szeretem a gyerekeket,csak annyi negatívat is láttam/hallottam környezetembe,hogy ne szólj bele ne ma te gyereked,így neveld úgy neveld. Níilván minden ember más más,ki kell ismerni ezeket

2023. ápr. 9. 11:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlò korú gyermektelen nö vagyok, sztem adj esélyt a dolognak. De ha mégis zavarnak a gyerekek h màsét nevelni stb akkor keress tovàbb sok nö mèg szintén gyermektelen 27-32 közt.
2023. ápr. 9. 11:39
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Ha átlagos vagy de buszsofőr, akkor már jópasinak számítassz,tudod az egyenruha...

Ha azzal kezd a nő, hogy most nem akar kapcsolatot , akkor bizony szexre akar becserkészni.Ha neked ez okés, akkor kár a gyerek témán lovagolni..

2023. ápr. 9. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!