Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki ha a nő kezdeményez? Egyszer volt hogy próbálkoztam egy fiuval akivel szemezgetünk meg ilyenek de mondta hogy van barátnője.Úgy vagyok vele hogy megkell próbálni max nem.Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A munkatársam szimpi, tetszik nekem es elszeretném mondani neki bár még kevés a bátorságom hozzá. 31 évesek vagyunk. Igazából en is tetszem neki már mondta hogy szép vagyok stb. Gondoltam megkérdezem eljön e velem munka után enni valahova.Csak nyilván utána ciki lesz egy helyen dolgozni ha nemet kapok2023. ápr. 6. 19:04
22/30 anonim válasza:
21. Jaj de vicces nem tud érvelni. Jaj jaj szakad a vakbelem.
23/30 anonim válasza:
22# életem, te nekem érvelésben nem vagy ellenfél, de nem fogok veled vitatkozni, mert nem érdemes. Buta vagy és szánalmas a produkciód.
24/30 anonim válasza:
23. Aha persze látom nagyon megy! Három komment alatt nulla érv. Helyette személyeskedés.
25/30 anonim válasza:
24, neked nem lesz normális nőd. Köszönjük, mi rendben vagyunk 😉! Érv: a nő választ 😉 már sejt szinten is, hogy kit enged be ( petesejt).A magadfajta nem tartozik a vonzó kategóriába, mert harmat gyenge.
26/30 anonim válasza:
25. Mit választ ? Parsztot aki veszélyeztetett terhesként szenet hordat a nőjével? ( https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
27/30 anonim válasza:
#14 Rendben, én udvarlok neked, de akkor este a felcsatolhatóssal meg is csinállak.
28/30 anonim válasza:
27. Úgy imádnák egy ilyen nőt!😍 Légy a felségem! 🥰🥰😘
30/30 anonim válasza:
29. Miért? Csak mert elvárom a feminizmus korrekt betartását a nőktől is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!