Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az ciki ha a nő kezdeményez? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki ha a nő kezdeményez? Egyszer volt hogy próbálkoztam egy fiuval akivel szemezgetünk meg ilyenek de mondta hogy van barátnője.Úgy vagyok vele hogy megkell próbálni max nem.Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A munkatársam szimpi, tetszik nekem es elszeretném mondani neki bár még kevés a bátorságom hozzá. 31 évesek vagyunk. Igazából en is tetszem neki már mondta hogy szép vagyok stb. Gondoltam megkérdezem eljön e velem munka után enni valahova.Csak nyilván utána ciki lesz egy helyen dolgozni ha nemet kapok
2023. ápr. 6. 19:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
#9 A nők hiába feministák, ha a férfiak nem azok. Ha a nő kezdeményez, akkor a férfinak egyéjszakásra kell, de olyat is mesélt nekem pasi, hogy elvárta volna a nőtől, hogy udvaroljon is, ha már annyira akar tőle a nő valamit, hogy kezdeményezett. Szóval ez nem működik, és nem a nők miatt.
2023. ápr. 7. 09:29
 12/30 anonim ***** válasza:

9# nem mindenki feminista ám.;)

Remélem akkor is vered a nyálad a nemi egyenlőségre, amikor a főzésről, mosásról, takarításról van szó.

2023. ápr. 7. 10:28
 13/30 anonim ***** válasza:

12. ", amikor a főzésről, mosásról, takarításról van szó." Hu leesik a karikagyűrű az ujjamról mikor az 50nmes panelt takarítani kell, jajj istenem mindjárt megszakadok. Ja nem!

Úgy meg vagytok halva ezen a takarításon, csak azt tudnám mire fel.

Egy kemény fél napot is rá kell szánni a főzésen kívül hogy minden meglegyen.

2023. ápr. 7. 14:41
 14/30 anonim ***** válasza:

11. "de olyat is mesélt nekem pasi, hogy elvárta volna a nőtől, hogy udvaroljon is"

Pontosan ezt jelenti a feminizmus. Tessék nektek is udvarolni akkor ha olyan nagy az egyenlőség iránti vágy. Aljatok bel és csináljátok azt is ami rossz, ne csak kimazsolázottak azt ami jó.

2023. ápr. 7. 14:43
 15/30 anonim ***** válasza:
13# nem mindenki 50 nm-es panelban tengődik.:) Szerintem vegyél vissza az arcodból, mert ilyen stílussal sehol nem leszel népszerű.:)
2023. ápr. 7. 14:44
 16/30 anonim ***** válasza:

10. "Át lehet venni a férfi szerepeket, csak éppen a vonzalom fog elveszni"

Kit érdekel? Ha nőket leszólítani az utcán, bűncselekmény és nőelnyomás, akkor szólítsák le a nők a férfiakat.

2023. ápr. 7. 14:48
 17/30 anonim ***** válasza:

15. Előbb te baba!

Nem mindenki akar ám kertesházat.

Különben is akkor azt hallgatnám 500nm fű lenyírása, A sövényt lenyírni, Tetőt javítani, fát hasogatni, tüzet rakni mindennap, stb az nem munka, csak a mosogatás, meg a főzés, meg jaj az a fránya takartitás amit nektek kell csinálni, és amiben úgy megszakadtok.

2023. ápr. 7. 14:51
 18/30 anonim ***** válasza:
16, nem csodálom, ha savanyú a szőlő….! Nem is kell mindenkinek párkapcsolat.
2023. ápr. 7. 14:52
 19/30 anonim ***** válasza:

16#17# rendkívül undorító a gondolkodásod. Egyértelműen egy megkeseredett, rosszindulatú ember vagy, gondolom egy nő sem néz rád (nem véletlenül), csak várod a sültgalambot, hátha majd berepül az ablakon. Barátom, tenni kell érte, ha nőt akarsz, nem nyavalyogni, mert azt várhatod, hogy bárki is fusson utánad.:)

Aki gyáva, az bizony egyedül marad és nem a nőket kell hibáztatni érte. További minden jót!

2023. ápr. 7. 14:56
 20/30 anonim ***** válasza:
19. Ha nincs érv akkor személyeskedsz. Gratulálok vesztettél!
2023. ápr. 7. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!