Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki ha a nő kezdeményez? Egyszer volt hogy próbálkoztam egy fiuval akivel szemezgetünk meg ilyenek de mondta hogy van barátnője.Úgy vagyok vele hogy megkell próbálni max nem.Mi a véleményetek?
9# nem mindenki feminista ám.;)
Remélem akkor is vered a nyálad a nemi egyenlőségre, amikor a főzésről, mosásról, takarításról van szó.
12. ", amikor a főzésről, mosásról, takarításról van szó." Hu leesik a karikagyűrű az ujjamról mikor az 50nmes panelt takarítani kell, jajj istenem mindjárt megszakadok. Ja nem!
Úgy meg vagytok halva ezen a takarításon, csak azt tudnám mire fel.
Egy kemény fél napot is rá kell szánni a főzésen kívül hogy minden meglegyen.
11. "de olyat is mesélt nekem pasi, hogy elvárta volna a nőtől, hogy udvaroljon is"
Pontosan ezt jelenti a feminizmus. Tessék nektek is udvarolni akkor ha olyan nagy az egyenlőség iránti vágy. Aljatok bel és csináljátok azt is ami rossz, ne csak kimazsolázottak azt ami jó.
10. "Át lehet venni a férfi szerepeket, csak éppen a vonzalom fog elveszni"
Kit érdekel? Ha nőket leszólítani az utcán, bűncselekmény és nőelnyomás, akkor szólítsák le a nők a férfiakat.
15. Előbb te baba!
Nem mindenki akar ám kertesházat.
Különben is akkor azt hallgatnám 500nm fű lenyírása, A sövényt lenyírni, Tetőt javítani, fát hasogatni, tüzet rakni mindennap, stb az nem munka, csak a mosogatás, meg a főzés, meg jaj az a fránya takartitás amit nektek kell csinálni, és amiben úgy megszakadtok.
16#17# rendkívül undorító a gondolkodásod. Egyértelműen egy megkeseredett, rosszindulatú ember vagy, gondolom egy nő sem néz rád (nem véletlenül), csak várod a sültgalambot, hátha majd berepül az ablakon. Barátom, tenni kell érte, ha nőt akarsz, nem nyavalyogni, mert azt várhatod, hogy bárki is fusson utánad.:)
Aki gyáva, az bizony egyedül marad és nem a nőket kell hibáztatni érte. További minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!