Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titeket mennyire szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire szokott érdekelni, hogy a párotok a múltban kikkel volt?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 11:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
Semennyire. Max akkor érdekelne, ha a testvéremmel vagy közeli barátnőmmel lett volna, mert akkor össze se jöttünk volna. Az exeire nem vagyok kíváncsi, max említés szintjén kerültek szóba, a nevüket se tudom vagy azt, hogy hogy néztek ki. Egyedül az érdekelt mindkettőnket, hogy miért lett vége, milyen problémák merültek fel, hogy kezeltük őket és mit tanultunk az előző kapcsolatainkból, hiszen ez hatással van a miénkre is.
2023. ápr. 4. 12:02
 2/21 anonim ***** válasza:
59%
Én kíváncsi voltam rá, de ez csak egy egészséges érdeklődés volt, láttam őket képen, és volt pár sztori ròluk. Kb ennyi. Közünk nincs a párunk mùltjához, de attòl még szerintem érdekel mindenkit, hogy kikkel volt és miért lett vége.
2023. ápr. 4. 12:03
 3/21 anonim ***** válasza:
74%

Addig még nem volt neki 100 nő, vagy prostik addig nem érdekel.

Természetesen nem kérdezném ki részleteket feltárni, de azért nem szeretnék hímringyó és prostizó emberrel együtt lenni.

Tudom, attól lehet rendes blabla, de nem érdekel, nekem nem fér bele.

Azzal is tisztában vagyok, hogy nem biztos, hogy igazat mond, vagy egyáltalán elárulja, de ha rajovok/kiderul/később vallja be, akkor lapát.

2023. ápr. 4. 12:04
 4/21 anonim ***** válasza:
79%
A konkret szemely nem erdekel, az viszont igen, hogy hogyan viszonyult hozza, milyen volt koztuk a kapcsolat, hogyan elte meg. Ettol jobban megismerem, nekem is konnyebb lehet, ha tudom miket elt meg, mi az ami szamara fontos volt, mik maradtak ki az eletebol.
2023. ápr. 4. 12:13
 5/21 anonim ***** válasza:
50%
Engem az érdekel a legjobban, hogy cigány volt-e? Azt nem tolerálom.Én belém ne dugdossa egy után sem. Pffujj!
2023. ápr. 4. 12:15
 6/21 Hans Pötterman ***** válasza:
79%
Ameddig nem hasonlítgat hozzájuk semennyire
2023. ápr. 4. 12:47
 7/21 anonim ***** válasza:
62%

Semennyire!

Ha később szóba kerül, ezt-azt elmond, azt meghallgatom, esetleg mondok is rá valamit. De sosem kérdezgettem senkit ilyenről.

2023. ápr. 4. 12:52
 8/21 anonim ***** válasza:
53%

Szokott érdekelni.

Hátha ismerem valamelyiket és megmondja az igazat róla. Volt már rá példa. A csaj elmondta, hogy miért szakítottak (haverom haverjával) és furcsálltam mert tudtam, hogy az a srác még véletlen sem olyan mint amilyennek be van állítva (nem tudta, hogy én őt ismerem). Ráírtam a srácra, hogy mondja már meg az igazat mert eléggé sántít a csaj story-ja. Kiderült, hogy a magát szende, normális csajnak valló/mutató lányka egy világi ribi. Fél év alatt 12x csalta meg ezt a srácot (ennyiről szerzett tudomást).

Szóval ha csúnya ha nem én szeretek utánna kérdezni az adott hölgyeménynek mielőtt olyanra pazarolnám az éveimet akire nem kellene.

2023. ápr. 4. 13:05
 9/21 anonim ***** válasza:
29%

Engem brutálisan érdekelne.

De nyilván, ha fiatalon kiéltem volna magam annak idején, és nem keletkeztek volna szexuális frusztrációim, és egyéb, a kudarcokból eredő mentális bajaim, akkor nem annyira érdekelne.

2023. ápr. 4. 13:19
 10/21 anonim ***** válasza:
75%
9) amíg ez ilyen mértékben dolgozik benned, ne nyomoríts senkit egy párkapcsolatban szerintem.
2023. ápr. 4. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!