Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz napjaim voltak es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz napjaim voltak es emiatt ki tett az eletebol, letiltott. Nagyon osszetort, de irni szeretnek neki. Vajon reagalna?

Figyelt kérdés

A megismerkedesunk egy csoda volt, egy alomnak hittem es o is.

Nagyon rossz eletszakaszban voltam, es egyre rosszabb lett minden az eletemben, sajnos mindig szomoru voltam, ideges, feltem es nem tudtam mar onmagam lenni vele.

Egy idegroncs voltam.

Egy ideig elfogadta, de aztan o azt gondolta hogy en olyan vagyok amiket a rossz napok kihoznak belolem. Egy szomoru, idegbeteg lanynak gondolt engem, elege lett es megszakitotta velem a kapcsolatot. Egyebkent az o elete sem volt rendben, sok gondja volt. Letiltott, es semmi kontakt nincs koztunk 4 honapja.

Irni szeretnek neki, csak nem tudom vajon reagalna e..en ot még mindig egy csodanak gondolom, akkor is ha ugymond cserben hagyott.

De megertem ,mert tenyleg egy roncs voltam es nem voltam alkalmas arra sem hogy nyugodtan beszeljek vele.

Most hogy mar rendben van az eletem, es irok neki, veszitek en valamit?

Hiszen mar egyszer elveszitettem..kibirom ha nem akar engem, akkor nem is lennek szomoru .De ezt nem tudom elfogadni,hogy az akkori rossz eletem miatt nem akart engem, mikozben az elejen mindketten azt ereztuk egymasnak vagyunk teremtve.

2023. ápr. 3. 16:02
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Csak ujra beszelgetni akarok vele..nekem ennyi eleg lenne. Aztan az lesz aminek lennie kell.
2023. ápr. 3. 16:03
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel és kérj egy beszélgetést, amiben tisztázni szeretnéd a dolgokat.
2023. ápr. 3. 16:07
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Írj, hívd fel, de nem biztos, hogy reagálni fog.
2023. ápr. 3. 16:09
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Minek kéne olyan aki bajban nincs veled. Ez sokat elárul róla.
2023. ápr. 3. 16:10
 5/34 anonim ***** válasza:
96%
Ő már tudja, milyen mikor rossz passzban vagy. Tudnád garantálni, hogy soha többé nem leszel rossz passzban? Hagyd, ha akarna, ő keresne téged.
2023. ápr. 3. 16:11
 6/34 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy mit irjak vagy mit mindjak ha felhivom. Nem akarom felhozni a multat, talan csak a mostrol kellene beszelunk. Aztan majd kesobb eleg lenne beszelni arrol hogy mi volt.

Csak o annyira elzarkozott tolem akkor, annyira azt hitte hogy negativ idegroncs vagyok hogy felek hogy még most is ez lenne benne

2023. ápr. 3. 16:14
 7/34 anonim ***** válasza:
86%
Ha valaki nincs melletted, ha bajban vagy és ezért letilt, akkor ő nem a társad. Mit akarsz tőle egyáltalán?
2023. ápr. 3. 16:16
 8/34 A kérdező kommentje:

5. Olyan rossz passzban soha az eletben nem leszek, olyan eletem volt hogy nem tudtam mit fogok enni masnap, hogy vajon mikor leszek az utcan stb. Senkim nem volt.

Nagyon kemeny idoszak volt, en sem kellettem volna magamnak. Egy pozitiv gondolat nem hagyta el a szamat. En megertem ot.

2023. ápr. 3. 16:17
 9/34 A kérdező kommentje:

7. 2 hete ismertuk egymast amikor romokba lett az eletem, miert akart volna egy idegroncsot?

Az egesz "kapcsolat" 1 honap volt

2023. ápr. 3. 16:18
 10/34 anonim ***** válasza:
97%

Akkor 1 hónapért miért rinyálsz? Jaj, tényleg azért mert egymásnak vagytok teremtve, persze... Szerinted! Ő nem úgy gondolja, nemhiába nem állt melletted. De nyugodtan lépj vele kontaktusba, minimum le vagy tiltva, nem fog reagálni, maximum kihasznál.

Hajrá!

2023. ápr. 3. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!