Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem hiányzik a párom azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hiányzik a párom azt jelenti hogy nem szeretem? Kb 2 hete találkoztunk betegség és a munka miatt de nem hiányzik. 3.5 hónapja vagyunk együtt. Több minden zavar benne amik ráadásul nem is fognak megváltozni.

Figyelt kérdés
Szerintetek is elmúlt a szerelem? Úgy érzem, kiábrándultam belőle pár dolog miatt. Az elején nagyon hiányzott amikor nem voltunk együtt, ez megváltozott.
2023. ápr. 3. 05:13
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Azt
2023. ápr. 3. 05:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt ez sosem szerelem, ha 3,5 hónap alatt elmúlt.

Valószínűleg kezded egyre jobban megismerni az igazi szemelyiseget.

Ha nem illetek össze, szakits.

2023. ápr. 3. 06:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell megismerni egymást, mielőtt összejöttök.
2023. ápr. 3. 06:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem volt ez szerelem. 8 éve vagyok a férjemmel, ha elmegy vhova hosszabb időre, az első napot nagyon szoktam élvezni, de q másik naptól kezdve már alig várom, hogy végre hazajojjon.
2023. ápr. 3. 06:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt mondom, mint az előzőek. Nem voltál belé szerelmes soha sem.
2023. ápr. 3. 07:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az elején nem így volt, illetve írod, hogy kiábrándultál olyan dolgok miatt amik nem fognak változni, így igen, ezt jelenti. Nem minden esetben igaz egyébként, vannak olyan emberek akiknél a hiányérzet kialakulásához több kell néhány napnál, de nálad nyilván nem ez áll fenn. 3.5 hónap semmi, ha ilyen rövid idő alatt ilyen érzéseid vannak akkor halál felesleges erőltetni meg szenvedni egymás mellett. Minél előbb lezárod, annál jobb.
2023. ápr. 3. 12:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Ráadásul pár hete elkezdett érdekelni egy másik férfi..
2023. ápr. 3. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!