Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ? Volt már így bárki ?
Figyelt kérdés
Volt egy fiatalabb kori szerelem ..meg csalt család gyerek stb lett. O most vissza tért mert megromlott a kapcsolatuk házasságuk. Viszont van egy másfél éves kapcsolatom. Szeptember körül költöztünk össze ,de szorongás jött rajtam ki szóval haza költöztem aztán vissza és ez így ment mind idáig. Ha nincs velem hiányzik de ha vele vagyok nem tudom furcsa érzések panikok jönnek ki rajtam.2023. ápr. 2. 00:48
1/6 Noren1989 válasza:
Krisztikém, milyen gyógyszert szedsz?
Az a tippem, h fixre van valamilyen mentàlis rendellenességed.
2/6 anonim válasza:
Nem értem. Kivel költöztél össze? Azzal, akivel másfél éve vagytok együtt, vagy a fiatalkori szerelmeddel? Hova költözgetsz haza és vissza? Egyik pasitól a másikhoz?
3/6 anonim válasza:
Úgy látom hogy döntésképtelen vagy de semmi baj, segítek. Azt kell választani amelyiknek nagyobb pélója van. A szerelem elszáll de a nagy f@$z megmarad. Az hogy a csávókád megcsalt a múltban semmiképpen ne befolyásolja a döntésedet,azt azóta már megbánta,már nem olyan ő,sosem tenné meg még egyszer. A gyerekkérdés az meg igazából nem is kérdés ,intézetbe kell őket adni és probléma megoldva. Látod hogy milyen egyszerű ez? Csak te agyalod túl a dolgokat.
5/6 anonim válasza:
Ahogy látom, mindig lesz hova betelepedned. Ha meg két kan között a padlóra esnél, akkor hazaköltözhetsz anyádékhoz.
6/6 anonim válasza:
Mivel mentálisan rendben vagyok+van önbecsülésem is, így nem, nem voltam soha így. Rólad ez nem mondható el. Ez a fszról fszra röpködés nem vall ép elmére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!