Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek újra bátor és szexi nő akit nem hoz zavarba egy kis flörtölés?
Talán butának tűnik a kérdés de tényleg ez a gondom. :)
7 éve vagyunk együtt fétjemmel, 3 gyerkőc büszke szülei vagyunk, imádjuk, szeretjük egymást mind a mai napig.
Egy gondom van hogy ha nekiáll velem flörtölni akkor annyira zavarba jövök hogy képtelen vagyok belemenni a játékba. Pedig nagyon pikánsak és erotikusak voltunk, valahogy picit elveszett ez a flörtölgetős tüzes női énem aki voltam az anyaság alatt, de jó volna újra szexi nőként is funkcionálni, de nem tudom hol kezdjem az önfejlesztést. Szeretnék megint ilyen jellegű női energiákkal feltöltődni. :)
Kis lépésenként haladva, illetve megtalálni azokat a dolgokat, amik neked beválnak. Nem mindenki ugyanabból merít önbizalmat vagy ugyanattól érzi magát szexinek.
Ha elégedett is vagy magaddal, lehet, hogy érdemes lenne picit változtatni valamit, hajszín, stílus stb. Klisé a fehérnemű, de egy-két új darab segíthet. Tánc tök jó nőies energiát tud adni :) Plusz bármi program kettesben, amilyen gyakran csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!