Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akar szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar szakítani?

Figyelt kérdés

Az ékezetek hiányát kérlek mellőzzetek amennyiben előfordul.

Szóval a barátnőmmel én tegnap szakítani akartam, sokat igyekeztem az utóbbi időben,ezt ő is mondta korábban. Miután elmondtam neki,h szakítani akarok tegnap sírt meg dühös volt én egész éjjel ott voltam nála és felhozta azt,h velem elképzelhotnek tartja,h gyereket szeretne(eddig nem akart). Ma reggel elakarta mondani,h szerelmes belém, de nem tudta, mert mittudomen miért ezért üzenetben küldte el. Az én meglátásom szerint, érzelmileg zsarol(racionálisan most tudok gondolkodni, a sírás engem végtelenül leblokkol). Summa summarum elerte,h szombaton újra beszéljük meg eloben a dolgot és amikor elbucsuztunk,akkor is mondta h ugye találkozunk szombaton meg könnyezett. Én nem szeretem őt most vált igazán világossá a számomra és nagyon nem akarom újra ezt a zsarolással teletuzdelt sírást nézni. Mekkora szemétség,ha írásban leírom neki végtelenül egyértelműen,hogy én nem akarok tőle semmit sem és találkozni sem akarok többet. Attól félek,h ha eloben ott vagyok,akkor megint megsajnalom.

Én f/30 ,ő n/35

Nagyon gaz lenne,ha szombat reggel írnék neki egy hosszabb és igényes üzenetet,miszerint én ezt nem akarom? Hogyan fejezzem ki az,h végleg vége?

Köszönöm a hozzaszolasaitokat,kérlek jelezzétek a nemeteket és eletkorotokat is.

2023. márc. 23. 14:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Te már szakítottál. Az összes többi talizgatás innentől csak időhúzás, neki meg hamis remény.
2023. márc. 23. 15:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakítani akarsz, akkor szakíts. Basszus, te még sose szakítottál senkivel 30 évesen?
2023. márc. 23. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor írd meg neki most azt, hogy a tegnapi szakítást komolyan gondoltad, de megtiszteled azzal, hogy ezt személyesen is közlöd újra.

Ha ez neki megfelelő, akkor menj el, röviden, tömören mondd el, mit érzel, és menj haza.

2023. márc. 23. 15:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

10:

Rosszul gondolkodsz!

Azon gondolkozz el hogy mit szeretne a barátnőd?

Gyereket akar és gondolom akkor már házasodni is. Pont.

Te akarod ezeket?

Akarsz vele gyereket vállalni? Akarsz vele házasodni, vagyonközösséget vállalni stb, stb?

Ha tudod ezekre a SAJÁT válaszodat ami gondolom a NEM, akkor ezen döntés mellett kell kitartanod.

Nem a nő sírása és sajnálása mellett, hanem a SAJÁT DÖNTÉSED mellett ami kihat az életed alakulására.

Aki már igazán eldöntötte hogy mit akar, hogy akar élni a jövőben, azt már nem igazán lehet könnyekkel eltántorítani.

2023. márc. 23. 15:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
"Es ha eloben szakitok vele, akkor total kiakad és elkezd sírni,akkor én vigasztalja,vagy jöjjek el?" - Semmiképp se kezd vigasztalni, mert egyrészt hamis reményeket keltesz benne, másrészt te is megint el fogsz bizonytalanodni, és akkor így tényleg a végtelenségig fogjátok húzni ezt, ami egyikőtöknek se jó. Szóval az elsétálás a jó megoldás, vígasztalni a barátokat, családtagok fogják
2023. márc. 23. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ezek után nem kell élőben. Kit érdekel mi erről a nő véleménye. Értelmes ember ajtót nyit annak aki menni akar és kész. Ez a nő egy kapcsolatfüggő agyatlan liba.
2023. márc. 23. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!