Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakitani akar velem. Mit tegyek? Harcoljak érte?
4 és fél hónapja vagyunk együtt, azelőtt 4 évig ismertük egymást. Régebb csak barátok voltunk, nekem bejött de valahogy sosem jöttünk össze. Most, hogy együtt vagyunk, nekem nagyon jól telik, de mint rájöttem neki nem. 28km-re lakunk egymástól, így nem tudunk folyamatosan együtt lenni. A probléma 1 hónappal ezelőtt kezdődött, amikor is megmondtam neki, hogy szeretném ha több időt töltene velem. 1 hete, jött a nagy vita, amikor is 2 barátnőjére enyhén nem szép megjegyzést tettem, azóta megkért ne beszéljünk. Elmondta, hogy neki nem elég az hogy csak arról beszélünk mi történik velünk a napokban, mást is akar. Nem vagyok elég alázatos számára.
Ötletek? Van szerintetek esély megmenteni még ezt a kapcsolatot? Ötletetek várok hogy mivel tudnám számára komfortosabbá tenni a kapcsolatot.
19/F
Mi nem tudjuk neked megmondani, hogy hogyan tehetnéd számára jobbá a kapcsolatot, ezt csak tőle tudod megkérdezni.
Az nekem sem elég egy párkapcsolatban, ha csak arról tudunk beszélni, hogy mi történt a napokban. Biztosan vannak olyan témák amik kifejezetten érdeklik, és szeret róluk beszélni. Én nagyon kedveltem azt, amikor valamilyen dologgal kapcsolatban a beszélgetőpartneterem kikérte a véleményem. (olyan dolgok, amikről lehet egy kicsit filozofálni)
Elmondta egyébként neked, hogy mire volna szüksége, hiszen itt meg is fogalmaztad, belefoglaltad.
Biztosan van esély rá, ha Ő is akarja, de ehhez, mint egy normál párkapcsolat működtetéséhez megfelelő kommunikációra van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!