Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerek es az anyja ott alszik a parom anyjanal, es csak igy lathatja a parom a gyereket, hazudik nekem emiatt. Csak szerintem nem normalis ez az egesz?
Masfel eves gyereke van a paromnak, a gyerek anyjaval nincs egyutt mar 9 honapja. Irkal neki a no stb. Nagyon idegesito alapbol ez is, mert a no még bizik benne, hogy ujra egyutt lesznek.
Az elejen is gyanus volt nekem minden ami ehhez a gyerek es anyja temahoz tartozik, de most mar rajottem mindenre.
A paromnak az anyja lakasaban van a no amikor a gyereket latja a parom, es igy van megengedve a paromnak hogy lassa a gyereket. Napokig ott van az "anyosomnal" a parom gyereke es az gyerek anyja..Es ezt eltitkolta elolem a parom, hazudott nekem. A no meg azert csinalja ezt, hogy teljesen benne maradjon a az eletebe
Mit kellene tennem? Ez normalis dolog?
Az a hulye fiu meg mindenbe belemegy csak hogy ne veszitse el a gyereket.
Hogy lehet összejönni valakivel, akinek 1,5 éves gyereke van?
Ez olyan red flag ami 1000 km-re világít. Ebben a felállásban nem a párod a hülye, hanem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!