Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A gyerek es az anyja ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerek es az anyja ott alszik a parom anyjanal, es csak igy lathatja a parom a gyereket, hazudik nekem emiatt. Csak szerintem nem normalis ez az egesz?

Figyelt kérdés

Masfel eves gyereke van a paromnak, a gyerek anyjaval nincs egyutt mar 9 honapja. Irkal neki a no stb. Nagyon idegesito alapbol ez is, mert a no még bizik benne, hogy ujra egyutt lesznek.

Az elejen is gyanus volt nekem minden ami ehhez a gyerek es anyja temahoz tartozik, de most mar rajottem mindenre.

A paromnak az anyja lakasaban van a no amikor a gyereket latja a parom, es igy van megengedve a paromnak hogy lassa a gyereket. Napokig ott van az "anyosomnal" a parom gyereke es az gyerek anyja..Es ezt eltitkolta elolem a parom, hazudott nekem. A no meg azert csinalja ezt, hogy teljesen benne maradjon a az eletebe

Mit kellene tennem? Ez normalis dolog?

Az a hulye fiu meg mindenbe belemegy csak hogy ne veszitse el a gyereket.

2023. márc. 22. 22:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Fuss! Menekülj! Vissza se nézz! Még 1x fuss ahogy csak a lábad bírja!
2023. márc. 23. 06:39
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Hogy lehet összejönni valakivel, akinek 1,5 éves gyereke van?

Ez olyan red flag ami 1000 km-re világít. Ebben a felállásban nem a párod a hülye, hanem te.

2023. márc. 23. 06:41
 13/14 anonim ***** válasza:
86%
red flag agyrém ez a duma 🤦🏻‍♀️
2023. márc. 23. 07:53
 14/14 anonim ***** válasza:
68%
Négy hónapos gyerekkel hagyta ott az exét, neked meg hazudozik. Ha ez nem elég intő jel, hogy hagyni kell a fenébe, akkor semmi. Kell neked ez a Mónika-show?
2023. márc. 23. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!