Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el egy jó barátomnak hogy beleszerettem valakibe?
Van egy nagyon jó barátom, akiről tudom hogy szerelmes belém. Beszéltünk erről, én nem érzek semmit iránta, elfogadta és továbbra is barátok vagyunk, nem hidegült el tőlem, tényleg jó a kapcsolatunk.
Neki volt egy másik hasonló barátnője is akivel elsőnek komolyabb kapcsolatot szeretett volna, de a lány nem
Ott is belement, viszont onnantól hogy a lánynak kapcsolata lett másik fickóval, már nem jó a kapcsolatuk
Mikor mi beszéltünk erről hogy tetszem neki, tényleg teljesen úgy voltam vele hogy nekem nem is kell férfi, sosem éreztem a vágyat egy férfi iránt, szerelmet se, ez 2 és fél éve volt
Viszont most kezdek beleszeretni egy férfiba, tényleg soha nem éreztem ilyet, viszont így félek hogy ha ez a jó barátom megtudja, nagyon megharagszik, mégha jogtalanul is...
Néhány ember kedvéért aki lehúrrogna, nem, ezzel a barátommal soha nem volt köztünk semmi, soha semmi csók, semmi tapi, nuku
Ez egy lassan 3 éves barátság, a férfit akibe kezdek beleszeretni 2 hónapja ismerem kb
Ti hogy mondanátok el hogy a barát ne haragudjon meg?
Nem akarom letagadni a férfit ha majd esetleg rendesen lesz köztünk valami
Jó barátom : 25 év
Férfi aki tetszik:23 év
Én : 22 év
Ha igazán jó barát, akkor kulturáltan fog reagálni.
Ha pedig nem így lesz, akkor ne is sajnáld :)
4-es, te miből olvasol ki olyat, hogy a kérdező játssza a hülyét? Pont, hogy nagyon is tisztában van a szituval. Sajnálja, hogy fájdalmat fog okozni, de ettől még élnie kell a saját életét, viszont emberként/barátként nem akarná eldobni. Ezek a helyzetek ált. nem úgy szoktak kialakulni, hogy vki beléd szeret, te nem viszonzod, de elkezdesz vele barátkozni, hanem fordítva, előbb van a barátság.
Kérdező, az 1-es válaszomhoz még annyit fűznék hozzá, hogyha drasztikusan nem is romlik meg, féltékenykedésre mindenképp lehet számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!