Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nemtudom mi van velem...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom mi van velem...?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Együtt vagyunk a párommal több mint 1 éve, már együtt lakunk, van egy kiskutyánk. Én több mindent is érzek ebbe a kapcsolatba, egyszerre érzem hogy tudom hogy számomra ő a nagy Ő akit kisgyermekként megálmodtam, és egyszerre érzem néha azt hogy összepakolnám a cuccom és elmennék. Ami tudom hogy nagyon rossz lenne.

Kezdjük azzal, hogy tudom hogy problémák vannak velem: nem érzem magam elég jónak, féltékeny vagyok (ezt általában nem mondom neki csak magamban örlődök), unalmas az életem, nem érzem hogy sok barátom lenne, nem találom a helyem a világban...

És erre még tetőződik az hogy sokszor azt érzem hogy könyörögnöm kell hogy segítsen a háztartásba mert egyedül nem megy, és mindig poénkodik hogy "mindig mindent nekem kell csinálni" és lehet nem gondolja komolyan de nekem rosszul esik mert tudom hogy mennyi mindent csinálok.

És a féltékenységre visszatérve van egy legjobb lány barátja és egyszerűen nem tudom elfogadni mert régen azt mondta hogy ő volt a gyerekkori első szerelme de már nem érez iránta úgy és engem szeret. És én annyira próbálok magamon dolgozni, kineziológushoz jártam, jógára, meditálni, hogy igen is fogadjam el hogy lehet fiú és lány között barátság de egyszerűen nem megy, és nem értem miért. És mindig hülyéket képzelgek hogy hogy fog majd egyszer miatta elhagyni. Vagy ha netán meg is békélek ezzel a barátsággal akkor jönnek a féltékenységek random lányokra, hogy bekövette instán... stb. És tisztában vagyok vele hogy nekem kell változnom mert ez így nem normális hogy állandóan agyalok és a gondolataim miatt vagyok szomorú és a valóságban meg nincs is úgy. A legjobb lány barátját is úgy képzeljétek el, hogy kb 3 havonta beszélnek vagy ha hazamegyünk akkor találkozunk. Szóval okom nincs ezekre a féltékenységekre.

Azért írtam le így mindent hogy lássátok mivan. Nagyon szeretnék segítséget kérni, hogy mit tegyek. Hogyan lehetnék jobb ember? Hogyan fogadhatnám el a dolgokat úhy ahogy vannak?

Köszönöm!

21/L

2023. márc. 22. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Van "tini párkapcsolatok" kategória is csak mondom.
2023. márc. 22. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Van ám baj. Es a nagyjat te krealod, de nyilván bem csak te vagy a hibás. Magadat takd rendbe először, aztan a kapcsolatot es majd a pasidat is ha matadt még probléma. Erre konkret segítség bincs mert nagyin random ide dobtal infókat de meg igy is csak lóg a levegoben minden. Amugy nincs fiu lany barátság ezt, alkalom adtan mindig kiderul vagy nemi alkohol után. Plane gyerek kori elso szerelmes féle :D joggal zavar csak nem igy h ennyit talalkoznak es beszelnek egymassal.

Az ellen h megcsal nemntehetsz semmit se igy se ugy, mat ha persze egyszet ida kerul. Igy nr is szenvedj miatta addig mig bem aktualis, mert tényleg a viselkedesi formad lesz ami elbassza a dolgokat igy. Bar nem tudjuk ez mennyire latszik rajtad vagy fejezed ki. A lényeg elvezd amih elvezni tudod aztan zatd le ha mar csak szenvedsz igy vagy úgy.

2023. márc. 22. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Megfogalmaztad amúgy a problémáidat.

Egyrészt magaddal van bajod, mert unalmasnak tartod az életed, nincs hobbid, nincsenek barátaid. Kicsit el kellene távolodni a párodtól, hogy ne mindig csak rajta járjon az eszed, mert kicsit ráfüggtél. Találj ki olyan tevékenységeket, amiket egyedül, illetve amiket nélküle, de másokkal csinálhatsz. Valami hobbi, tánc, sport erre nagyon jó alkalom lenne. Hogy neked is legyenek élményeid, amik lekötne. Így nem agyalnál folyton azon, hogy ő mit csinál.

A háztartási munka részét meg osszátok be egymás között. Akár egy táblázatban, ki mikor mit csinál. Hogy ne legyen aránytalanság.

A lány barátokat nem tilthatod ki az életéből. Ha tudsz erről a lányról és nem titkolózik, valamint 3 havonta egyszer beszélnek, akkor nem hinném, hogy van aggódni valód. Ha vele akarna lenni, akkor vele lenne, nem veled.

Mondjuk az instagram követést megemlítheted neki, hogy nem tetszik, ne csinálja, mert elbizonytalanít. Ennyi áldozatot ő is megtehet értetek.

SZerintem nincs nagy baj, csak kicsit elveszítetted az egyensúlyodat.

2023. márc. 22. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus, önbizalom növelő olvasmányok, csoportok, hobbik, sport. Ne légy rá akaszkodva, ismerkedj más emberekkel, legyenek barátaid. Azért vagy féltékeny, bizalmatlan, mert nincs senki, akire támaszkodhatsz, akinek elmondhatod mi bajod van,akivel jól érzed magad.

Ezen kell változtatni. Ha nem teszed el fog hagyni, vagy meg fog csalni. És te fogod oda kergetni...

2023. márc. 22. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:
21 évesen én is nagyon kialakulatlan voltam. A 3-as megírt mindent, amit lehetett. A házimunka részhez csak annyit, hogy bár a 21. században járunk, még mindig nagyon jellemző, hogy otthon a nő csinál mindent. Nekem egy csomó barátnőm van, akik gyakorlatilag minden háztartási munkát magukra vállalnak. Én is ezt csináltam. (Mondjuk főzni nem főztem.) Elég durva, hogy mindent te csinálsz és utána még ő poénkodik is, hogy mindent ő csinál... A férfi-nő barátsághoz meg annyit, hogy én sem hiszek benne. Hallottam én már olyanról is, hogy 15 évig nagyon jóban volt két házaspár egyik férfi és egyik női tagja, aztán egy adandó alkalommal olyan jól összebarátkoztak, hogy lefeküdtek egymással, aztán el is váltak a házastársaiktól. Szerintem ilyen barátság csak akkor van, ha két ember már járt egymással, kiderült, hogy nagyon nem megy a dolog, de emberileg szeretik egymást és igen, ilyen esetben lehet arról szó, hogy beszélgetnek és találkoznak egymással (néha).
2023. márc. 22. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:

"Szerintem ilyen barátság csak akkor van, ha két ember már járt egymással, kiderült, hogy nagyon nem megy a dolog, de emberileg szeretik egymást és igen, ilyen esetben lehet arról szó, hogy beszélgetnek és találkoznak egymással (néha)" - barátkozni az exel? Háát, nem tudom, én meg ebben nem hiszek.

Szerintem férfi-női barátság akkor létezik, ha alapvetően nem potenciális partnerjelöltjei egymásnak. Nem jönnek be egymásnak fizikailag, más korosztály, stb. De azért az is lehetséges, hogy valamennyi vonzalom van egyik vagy másik, esetleg mindkét részről, de foglaltak és okosan belátják, hogy nem éri meg. Nekem van ilyen kollégám, jóban vagyunk. Tudom, hogy tetszenénk egymásnak, de soha nem mennék bele semmibe. Így megvagyunk, beszélgetünk, nincs szerelem, meg szívfájdalom.

2023. márc. 22. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Menj sportolni: futas,konditerem. Ott lehet baratokat szeretni is !! Esetleg bulizas. Legyen szep a kormod hajad,szortelenites.

Kutyasetaltatas kozben baratkozni masik kutyassal elerhetoseget caerelni es talalkozgatni.

2023. márc. 22. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!