Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként milyen tapasztalataitok voltak eddig, ha ti kezdeményeztetek?
Kétszer kezdeményeztem én nőként, de sajnos nem jött be.
Azóta ha valaki bejön, figyelem a viselkedését, a testbeszédét, hogy kölcsönös-e, és ha igen, akkor általában megteszik az első lépést.
Úgyhogy nincs pozitív tapasztalatom, pedig nem vagyok csúnya (10/7 kb), de nem tetszhet mindenkinek ugyanaz :D
Igen, illetve azért mi társkeresőn ismerkedtünk, ő talált rám, de első randin én támadtam le 😃
Szokatlan volt neki a helyzet, ennyit mondott, nem a nők bálványa. Azóta is nevetünk mikor emlegetem, hogy "ráerőszakoltam magam" 😂 De azt mondta ez a legjobb ami történt vele.
Azt hiszik azert kezdeményezek mert lábtörlősködöm es biztos nem kellek senkinek, udvarlóm sincs.
Vagy kapcsolatban kezdenek gúnyolni olyanokkal, hogy te szedtél fel engem:D
A kapcsolatok ismerkedések ugy indulnak hogy magas lovon ül a masik. Amikor meg tiplizem hirtelen azt se tudják mi van:D
Igen, volt egy félénk fiú, huszonévesek voltunk, én odamentem ismerkedni, majd bejelöltem. Aztán ő átvette az irányítást, minden jól ment.
Nem lett belőle komoly kapcsolat, de örültem, hogy lett valami ebből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!