Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőként milyen tapasztalataitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként milyen tapasztalataitok voltak eddig, ha ti kezdeményeztetek?

Figyelt kérdés
Pozitív és negatív tapasztalatokra is kíváncsi vagyok. Volt, hogy így alakult ki komoly kapcsolatotok?
2023. márc. 21. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer kezdeményeztem én nőként, de sajnos nem jött be.

Azóta ha valaki bejön, figyelem a viselkedését, a testbeszédét, hogy kölcsönös-e, és ha igen, akkor általában megteszik az első lépést.

Úgyhogy nincs pozitív tapasztalatom, pedig nem vagyok csúnya (10/7 kb), de nem tetszhet mindenkinek ugyanaz :D

2023. márc. 21. 10:54
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem alapvetően pozitívak a tapasztalataim. Volt már, hogy én kezdeményeztem, ebből többször is lett kapcsolat- persze volt, ami nem lett tartós, de pl a legutóbbi kezdeményezésemből végül házasság és gyerekek lett, szóval ezt talán nevezhetjük sikeresnek.
2023. márc. 21. 11:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Anno én kezdeményeztem, most vagyunk 16 éve együtt. 9 éve házasok plusz egy gyerek.
2023. márc. 21. 11:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
8 éve tart. Nála tényleg azt érzem, hogy őt én választottam, és jól választottam.
2023. márc. 21. 11:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, illetve azért mi társkeresőn ismerkedtünk, ő talált rám, de első randin én támadtam le 😃

Szokatlan volt neki a helyzet, ennyit mondott, nem a nők bálványa. Azóta is nevetünk mikor emlegetem, hogy "ráerőszakoltam magam" 😂 De azt mondta ez a legjobb ami történt vele.

2023. márc. 21. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon pozitív tapasztalatom van.
2023. márc. 21. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozóhelyen kb 7 lány jött eddig oda hozzám, mindegyiket elutasítottam mert vagy volt barátnőm, vagy nem jöttek be
2023. márc. 21. 11:57
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem jók. Még nagyon fiatal koromban egy buliban felkértem egy srácot táncolni és röhögve utasított vissza, a barátai is röhögtek (egy fiú meg egy lány). A vicces az volt, hogy egy rohadt jóképű srác látta ezt, odajött hozzám és felkért. :) De tulajdonképpen élőben többet nem próbálkoztam. Online társkeresőn persze írtam sokszor én is férfiaknak, de általában az volt a megfigyelésem, hogy sokkal jobb volt, ha a férfi kezdeményezett és nem én. Egyetlen esetben volt, hogy nagyon betaláltam, én írtam egy férfinek és találkoztunk és nagyon tetszettem neki. A probléma az volt, hogy ő meg nem tetszett nekem. Pech.
2023. márc. 21. 12:18
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

Azt hiszik azert kezdeményezek mert lábtörlősködöm es biztos nem kellek senkinek, udvarlóm sincs.

Vagy kapcsolatban kezdenek gúnyolni olyanokkal, hogy te szedtél fel engem:D

A kapcsolatok ismerkedések ugy indulnak hogy magas lovon ül a masik. Amikor meg tiplizem hirtelen azt se tudják mi van:D

2023. márc. 21. 12:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt egy félénk fiú, huszonévesek voltunk, én odamentem ismerkedni, majd bejelöltem. Aztán ő átvette az irányítást, minden jól ment.

Nem lett belőle komoly kapcsolat, de örültem, hogy lett valami ebből

2023. márc. 21. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!