Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiatal nem szereti egyéjszakás kalandokat?
Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 20:27
1/9 anonim válasza:
Nos általában azt mondják (leginkább hölgyek), hogy ők soha nem mennének bele egyéjszakásba, baratság extrákkal dolgokba stb. Aztán jön egy buli, egy csávó aki nagyon bejön és csak szexet akar, majd a nők többsége leveti az összes gátlását és már hírtelen nagyon akarja.
3/9 anonim válasza:
Nekem nem volt soha, de azért, mert nekem tényleg valahogy lealacsonyító. Lehet én vagyok a hülye, de nekem az kevés lenne, nem bírná a gyomrom, fúj.
4/9 anonim válasza:
Nem, nem szeretjük az ürítőtartály szerepét játszani.
5/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem korosztályhoz van kötve, mindenkinél teljesen egyedi az hogy számára mennyire megfelelő egy egyájszakás kaland.
Vannak olyan emberek akik például eleve alkalmatlanok rá, mert ütközik a saját értékrendjükkel vagy személyiségükkel. Ha bele is mennének egy egyéjszakásba akkor sem éreznék jól magukat.
6/9 anonim válasza:
#4 ne nevezz így minden nőt, csak mert te annak érzed magad:)
7/9 anonim válasza:
Fiatal lanyok azert elmennek ha szinteken feluli a pasi mintno maga..
8/9 anonim válasza:
4 dehogynem, csak kell hozzá az érzelmi belebonyolódás.
9/9 anonim válasza:
4. Dehogynem, csak kell hozzá egy a te szemedben is elég jó pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!