Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kellek neki, mégis miért kellek?
Van egy fiú, van barátnője, már 3 éve vannak együtt. Én egy szakon vagyok a sráccal és évek múltán lelkileg is egészen közel kerültünk egymáshoz, egyszer nagyon szomorú voltam és elcsattant egy csók is, utána lefeküdtünk. Mondta hogy neki tetszett és szeretné még, viszont a barátnője az életében az első és nem akarja ott hagyni. Sajnos én szerelmes vagyok ebbe a fiúba és egészen megvisel. Megmondtam neki, hogy ha a barátnője kell neki, akkor hagyjon engem békén, ha az a csaj kell neki, akkor minden téren kelljen ő. Viszont bármikor meglát a srác folyamatosan meg akar csókolni, rám nyomul. Tehát az van hogy a másik lánnyal akar lenni, mondja hogy én is pasizzak, de közben meg mindig csókolózni akar velem. Nekem sajnos ez nem megy érzelmek nélkül, és mindig pocsékul érzem magam hogy megcsókol, utána ír a barátnőjének meg vele foglalkozik. Ha ennyire ragaszkodik a másik lányhoz, én minek kellek?
Illetve amikor megfenyegettem hogy beköpöm, akkor könyörgött hogy ne tegyem, viszont amikor azt mondtam neki hogy ha 2 vasat tart a tűzben, akkor lekopok, akkor az volt a válasz hogy nem akarja de megérti. Ha a másik lányhoz ragaszkodik (most fognak összeköltözni) nekem mi helyem van az ő életében? Nem értem a logikáját
Nagyon sajnálom! Komolyan, mert borzalmas ezt átélni! Mi jók érzelmesebbek vagyunk, szeretnénk valahova tartozni és egy ilyen eset is be tudja indítani a mély kötődési programot. Egy férfi azonban más… máshogy áll a szexhez is.
Lesz olyan, akinek értékes és fontos vagy! Na őt kell ügyesen megfogni és megtartani! Az ilyen kapcsolatokra, mint amit írtál , csak a drága idő megy és nem érdemel meg ennyi energiát és fájdalmat.
Te tényleg ennyire buta vagy? Istenem, egyetem...
A pasasnak tartaléknak és szexre kellesz, te meg annyira buta vagy, hogy az már fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!