Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem kellek neki, mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kellek neki, mégis miért kellek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, van barátnője, már 3 éve vannak együtt. Én egy szakon vagyok a sráccal és évek múltán lelkileg is egészen közel kerültünk egymáshoz, egyszer nagyon szomorú voltam és elcsattant egy csók is, utána lefeküdtünk. Mondta hogy neki tetszett és szeretné még, viszont a barátnője az életében az első és nem akarja ott hagyni. Sajnos én szerelmes vagyok ebbe a fiúba és egészen megvisel. Megmondtam neki, hogy ha a barátnője kell neki, akkor hagyjon engem békén, ha az a csaj kell neki, akkor minden téren kelljen ő. Viszont bármikor meglát a srác folyamatosan meg akar csókolni, rám nyomul. Tehát az van hogy a másik lánnyal akar lenni, mondja hogy én is pasizzak, de közben meg mindig csókolózni akar velem. Nekem sajnos ez nem megy érzelmek nélkül, és mindig pocsékul érzem magam hogy megcsókol, utána ír a barátnőjének meg vele foglalkozik. Ha ennyire ragaszkodik a másik lányhoz, én minek kellek?

Illetve amikor megfenyegettem hogy beköpöm, akkor könyörgött hogy ne tegyem, viszont amikor azt mondtam neki hogy ha 2 vasat tart a tűzben, akkor lekopok, akkor az volt a válasz hogy nem akarja de megérti. Ha a másik lányhoz ragaszkodik (most fognak összeköltözni) nekem mi helyem van az ő életében? Nem értem a logikáját

2023. márc. 19. 19:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Szexre kellesz. Ennyi. Felejtsd el, és ne kepzelj bele többet. Pont nem érdekli, hogy te mit érzel.
2023. márc. 19. 19:13
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ilyen álnaiv! Az neki ebben a jó, hogy tud téged is dugni. Két punci több, mint egy.
2023. márc. 19. 19:15
 3/19 A kérdező kommentje:
De ha ennyire fontos neki a barátnője hogy mindenáron őt választja (azt mondta nem szerelmes belé csak szereti) akkor mit számít a 2 punci, miért nem jó neki csak a barátnőé?
2023. márc. 19. 19:17
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Talonban tart.

Fél, hogy beköpöd, emiatt jópofizik.

Ne keresd a miértre a választ, nem kellesz neki eléggé, és pont.

Majd másnak elég fontos leszel.

2023. márc. 19. 19:21
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
A *vagy kimaradt a talonban tart után..
2023. márc. 19. 19:21
 6/19 A kérdező kommentje:
De egyszerűbb lenne velem nem talizni és akkor nem lenne ok sem amiért be lehetne köpni, ha emnyire fontos a barátnő miért ezt az utat választja? H talizik és folyamat nyomul rám
2023. márc. 19. 19:23
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert növeli az egóját az, hogy odavagy érte!!

Lehet, hogy a barátnője már nem ugrál úgy körülötte, mint ahogyan Te.

Kell neki a fix punci, akkor is, ha nem szerelmes, mert így kényelmes számára.

2023. márc. 19. 19:27
 8/19 A kérdező kommentje:

Mondjuk ebben lehet valami

Mert hallottam mar tőle az egotuning kifejezést meg hogy a barátnője néha leszarja

2023. márc. 19. 19:31
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a férfi birtokló lény… ami egyszer megvolt, azt nem szívesen engedi el végleg. Itt neked kell lépni és sajnos nagyon drasztikusan! Jelezni, hogy nem szeretnél többet vele kapcsolatot, rájöttél, hogy csak használ…. Soha többé ne keressen! Majd tiltani mindenhonnan!

Nincsen “miért”. Két puncit tart talonban, mert megteheti. Így kényelmes neki és a másik nő sem ér annyit, hogy felhagyjon veled, de te sem, hogy a másikat otthagyja. Ha valaki igazán szereti a másikat, akkor hajlandó érte lemondani dolgokról l, áldozatot hozni és a saját kényelmét is feladni. Ez a pasi egyikőtöket sem szeret, csak használ.

2023. márc. 19. 19:33
 10/19 A kérdező kommentje:
9. válaszoló, igazad van
2023. márc. 19. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!