Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt olyan, hogy vonzódtál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy vonzódtál egy lányhoz, de mégse akartál összejönni vele?

Figyelt kérdés
Normális, ha én most ezt érzem?

2023. márc. 16. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Igen, teljesen normális, ha vonzódsz valakihez, de mégsem akarsz összejönni vele. Lehet, hogy nem vagytok kompatibilisek, vagy van valami az illető személyiségében vagy életmódjában, ami nem vonzó számodra, és emiatt inkább csak barátként szeretnéd tartani őt. Fontos azonban, hogy őszinte legyél vele a szándékaidat illetően, és ne vezesd félre, hogy esetleg továbbra is reménykedjen a kapcsolatotokban, ha te már tudod, hogy nem szeretnél összejönni vele romantikusan.
2023. márc. 16. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Külsőleg tetszik, a személyisége kevésbé, vagy éppen fordítva. Előfordulhat.
2023. márc. 16. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális, persze attól függ jelenleg milyen viszonyban vagytok.

Nekem is van most egy férfi akire iszonyatosan vágyok , nagyon vonz,de kizárólag szex lehetne köztünk,mert annyira nagyon mások vagyunk.

2023. márc. 16. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
persze
2023. márc. 16. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Oké, hogy ide elég ez a színvonal, de szakadj már le a ChatGPT-ről 1-es, és kerítsd elő a saját gondolataid valahogy!
2023. márc. 16. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Altalaban kor kulonbbseg, vagy szimplan nem tartod magad eleg jo partinak.
2023. márc. 17. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!